Με το βραβείο Luxury Historical Hotel – Kefalonia.
Μεγάλη τιμή για την Κεφαλονιά η βράβευση του Μουσείου Ξενοδοχείου Γεώργιος Μολφέτας
Τουρισμός
04/02/2016 | 19:51

Μεγάλη τιμή στο νησί της Κεφαλονιάς αποτελεί η βράβευση του Μουσείου Ξενοδοχείου Γεώργιος Μολφέτας με το βραβείο Luxury Historical Hotel – Kefalonia.
Το βραβείο αυτό το οποίο αφορά όλη την Ευρώπη, απονέμεται από τον Οργανισμό Luxury Travel Awards μετά από εισηγήσεις περιηγητών και ειδικών επισκεπτών και λαμβάνει υπ’ όψη τόσο τα κτιριακά στοιχεία ποιότητας όσο και το επίπεδο προσφερόμενων υπηρεσιών. Το Μουσείο Ξενοδοχείο Γεώργιος Μολφέτας στα Φαρακλάτα της Κεφαλονιάς είναι το πρώτο ξενοδοχείο στην Κεφαλονιά που δημιουργήθηκε μετά από μία εγκεκριμένη από το Υπουργείο Πολιτισμού μελέτη ανάπλασης διατηρητέου παραδοσιακού κτιρίου του 1890.

Η επίπλωσή του έχει γίνει εξ ολοκλήρου με αυθεντικές αντίκες αλλά και μοναδικά βιβλία και έργα τέχνης της οικογένειας της κας. Κατερίνας Δήμα, η οποία αφιέρωσε αυτό το κομμάτι αυθεντικού Κεφαλονίτικου πολιτισμού στον πρόγονό της σατυρικό ποιητή και κιθαρωδό Γεώργιο Μολφέτα (1871-1916) ο οποίος για 25 χρόνια σατύρισε με αγάπη και μοναδικό πνεύμα τα γενόμενα στην Κεφαλονιά αλλά και την δοκιμαζόμενη, και τότε, Ελλάδα.

www.kefaloniaheritagevilla.com

Armonia detail 2

travel_guide

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer