Aπαιτείται ανάδειξη ολοκληρωμένου σχεδιασμού για κάθε περιοχή, που θα βελτιώνει την μετάβαση των επισκεπτών στα αξιοθέατα
Κρουαζιέρα: Έργα στους πλέον τουριστικούς προορισμούς της νησιωτικής Ελλάδας
Τουρισμός
02/02/2016 | 17:34

Η εκτέλεση έργων στους πλέον τουριστικούς προορισμούς της νησιωτικής Ελλάδας αποτελεί βασική προτεραιότητα της Ενώσεως Εφοπλιστών Κρουαζιερόπλοιων και Φορέων Ναυτιλίας.

Την επισήμανση αυτή έκανε ο πρόεδρος της ΕΕΚΦΝ, Θόδωρος Κόντες, μιλώντας στη γενική συνέλευση της ένωσης.

«Συνεχίστηκαν οι επισκέψεις σε Οργανισμούς Λιμένων και Λιμενικά Ταμεία, όπου υπάρχει μεγάλη δραστηριότητα από πλευράς προσεγγίσεως των κρουαζιερόπλοιων, προκειμένου για την εξέταση θεμάτων που αφορούν την αναβάθμιση της λιμενικής υποδομής, για την καλύτερη εξυπηρέτηση αυτής της κατηγορίας των πλοίων και των δια αυτών διακινουμένων επιβατών – τουριστών. Σε ορισμένες από αυτές τις περιπτώσεις καταφέραμε οι συναντήσεις – συσκέψεις να έχουν ευρύτητα συμμετοχής, λόγω της σοβαρότητος των θεμάτων, για την επίλυση των οποίων απατούνται σφαιρικά ενέργειες και παρεμβάσεις από περισσότερους του ενός φορείς» τόνισε και προσέθεσε:

«Η παρουσία του κ. Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου σήμερα εδώ, του κ. Δημάρχου Πάτμου, καθώς και του εκπροσώπου του Δήμου Κεφαλονιάς, έχει μεγάλη σημασία. Επιβεβαιώνεται η προθυμία συνεργασίας με τον Φορέα μας, για τους αναγκαίους σχεδιασμούς και την εκτέλεση έργων στους πλέον τουριστικούς προορισμούς της νησιωτικής μας Χώρας. Τονίστηκε στη συζήτηση ότι έχει σημασία η ανάδειξη ολοκληρωμένου σχεδιασμού για κάθε περιοχή, που θα λαμβάνει υπ’ όψιν τόσο τις ευκολίες εντός του λιμενικού χώρου, όσο και αυτές που εξυπηρετούν την μετάβαση των επισκεπτών στα ενδιαφέροντα του ευρύτερου χώρου κάθε νησιού».

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer