Την η μεγάλη μέρα της γιορτής της Παναγίας, να γίνει αφετηρία της απαλλαγής του ελληνικού λαού από τα βάρη του εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.
Μήνυμα Παπούλια από το Νυδρί για τον Δεκαπενταύγουστο
Πολιτική
15/08/2013 | 19:02

Την ευχή και την ελπίδα, η μεγάλη μέρα της γιορτής της Παναγίας, να γίνει και η αφετηρία της απαλλαγής του ελληνικού λαού από τα βάρη του, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας από τη Λευκάδα.

Ο κ. Παπούλιας αμέσως μετά το τέλος της Θείας λειτουργίας την οποία παρακολούθησε στον Ιερό Ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Νυδρί της Λευκάδας, δήλωσε:

«Χρόνια πολλά σε όλους, σε όλους μας. Είναι μια μεγάλη ημέρα, μια μεγάλη γιορτή για την Ορθοδοξία. Ελπίζω και εύχομαι, να είναι και η αφετηρία της απαλλαγής του ελληνικού λαού από τα βάρη, που δυστυχώς για αρκετό χρόνο βαστάζει».

Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας υποδέχτηκαν στον Νυδρί ο υφυπουργός Υγείας Αντώνης Μπέζας και ο δήμαρχος Λευκάδας Κώστας Αραβανής, ενώ στρατιωτικό άγημα απέδωσε τιμές και έψαλλε τον Εθνικό Υμνο. Παρόντες επίσης ήταν, ο βουλευτής Λευκάδας Θόδωρος Σολδάτος, ο δήμαρχος Μεγανησίου Στάθης Ζαβιτσάνος, τοπικοί παράγοντες και πλήθος κόσμου.

papoulias_leukados

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer