Εντός των επόμενων δέκα ημερών θα γίνει η συγκρότηση σε σώμα
Μέλος του Ομίλου Οδοντιάτρων Λογοτεχνών-Καλλιτεχνών η Αράβου-Παπαδάτου
Κοινωνία
11/11/2014 | 15:09

Την Τετάρτη 5 / Νοεμβρίου / 2014 πραγματοποιήθηκε η πρώτη Τακτική Γενική Συνέλευση του Ομίλου Οδοντιάτρων Λογοτεχνών-Καλλιτεχνών (Ο.Ο.Λ.Κ.), όπου σύμφωνα με το καταστατικό, εξελέγη το επταμελές Διοικητικό Συμβούλιο και η τριμελής Εξελεγκτική Επιτροπή, που θα ασκούν τη διοίκηση και τον έλεγχο του Ομίλου για τα επόμενα τρία χρόνια.

 

Μέσα σε κλίμα πλαισιωμένο με τις νότες ανθρώπων της τέχνης, έγινε μια άκρως ενδιαφέρουσα συζήτηση για τον καθορισμό των αξόνων δράσης του Ομίλου μας και των στόχων της επόμενης χρονιάς.

 

Η ποικιλία και το υψηλό επίπεδο των προτάσεων, καθώς επίσης ο ενθουσιασμός και η θέληση όλων των μελών για δουλειά, αποτελούν τα ισχυρά μας όπλα σ’ αυτό μας το ξεκίνημα.

 

Ο πρώτος στόχος του νεοεκλεγέντος Διοικητικού Συμβουλίου είναι η ενημέρωση του ευρύτερου οδοντιατρικού χώρου (Οδοντίατροι, Οδοντοτεχνίτες, Εισαγωγείς-Έμποροι οδοντιατρικών ειδών) και το κάλεσμα όλων όσων πληρούν τις προϋποθέσεις να πλαισιώσουν τον Όμιλο και να γίνουν μέλη.

 

Στο Διοικητικό Συμβούλιο που προέκυψε από τις εκλογές εκλέχθηκαν:  Αντωνοπούλου Αδαμαντία, Αράβου-Παπαδάτου Σοφία, Βαλαβάνης Δημοσθένης, Γαλάνης Άγγελος, Δουβίτσας Γεράσιμος,  Λάμπρου Μαρία και Μαυραειδόπουλος, Δημήτρης. Εντός των επόμενων δέκα ημερών θα γίνει η συγκρότηση σε σώμα.

Αθήνα 10.11.2014
Για το Δ.Σ.
Γεράσιμος Δουβίτσας
Αν. Καθηγητής ΕΚΠΑ

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer