Η κα Γρουζή κατά την ομιλία της ήταν ιδιαιτέρως καυστική στα θέματα που μαστίζουν την Ελληνική κοινωνία και τα νησιά μας ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ
Η Γρουζή για τη συγκέντρωση Ετεροδημοτών στην Αθήνα
Πολιτική
20/01/2015 | 10:57

Οι συντοπίτες μας των Αθηνών αγκάλιασαν την Κυριακή το βράδυ την υποψήφια Βουλευτή μας της Ν.Δ. κ. Τζόγια Γρουζή, στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου «ROYAL OLYMPIC», στην κοινή ομιλία της με τους δύο συνυποψήφιους της.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν η Υπουργός Τουρισμού κ.΄Όλγα Κεφαλογιάννη, ο πρώην Υπουργός κ. Άδωνις Γεωργιάδης και ο Υφυπουργός Ανάπτυξης κ. Γεράσιμος Γιακουμάτος,ο τ. Υπουργός κ. Πέτρος Αλιβιζάτος, ο τ. Βουλευτής κ. Γεράσιμος Μεσσάρης και ο Γεν. Γραμματέας του Υπουργείου Ανάπτυξης κ. Πάτροκλος Γεωργιάδης.

Σε μία κοινωνία που μαστίζεται από την οικονομική κρίση και την πολιτική αβεβαιότητα, οι συμπατριώτες μας απέδειξαν ότι έχουν κρίνει το εκλογικό αποτέλεσμα  με τον πιο πανηγυρικό τρόπο, κατακλύζοντας ασφυκτικά την αίθουσα του ξενοδοχείου.

Η κ. Γρουζή κατά την ομιλία της ήταν ιδιαιτέρως καυστική στα θέματα που μαστίζουν την Ελληνική κοινωνία και τα νησιά μας  ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ  και τονίζοντας τα εξής:

  • Η χώρα αντιμετωπίζει τη μεγαλύτερη απειλή της που ονομάζεται ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. και προκαλεί ανασφάλεια οδηγώντας στο χάος και την κατρακύλα, προκαλώντας αβεβαιότητα, ανασφάλεια, οικονομική και πολιτισμική εξαθλίωση
  • Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ έχει διασφαλίσει την Ευρωπαϊκή Πολιτική και σταθερότητα της Πατρίδας μας οδηγώντας σε έξοδο από τα μνημόνια, προσφέροντας ασφάλεια και αξιοπιστία.
  • Αναφέρθηκε στη σημασία της Nησιωτικής Πολιτικής που είναι ιδιαιτέρως σημαντική για την ανάπτυξη του Τουρισμού στα νησιά μας καθώς αποτελεί την κύρια πηγή εσόδων τους.
  • Επεσήμανε το φλέγον πρόβλημα της συγκοινωνίας των νησιών μας δια θαλάσσης και αέρος.
  • Πρότεινε λύσεις για την υποστελέχωση των Περιφερειακών Ιατρείων, αλλά και για την έλλειψη ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, περιλαμβάνοντας το κριτήριο της εντοπιότητας και πενταετούς υποχρεωτικής παραμονής στον τόπο επιλογής.
  • Αναφέρθηκε ειδικά στη σημασία της Αγροτικής  και Κτηνοτροφικής Ανάπτυξης των νησιών καθώς παράγουμε προϊόντα ποιοτικά και μοναδικά τα οποία πρέπει να προωθηθούν
  • Επισημάνθηκε η σημασία και η αναγκαιότητα του ΤΕΙ για τον τόπο και δεσμεύθηκε πως ως Βουλευτής θα διεκδικήσει την αναβάθμισή τους και τη δημιουργία νέων τμημάτων.

Η κ. Γρουζή οραματίζεται  την Κεφαλονιά και την Ιθάκη μας ως νησιά των 365 ημερών.

Η κ. Γρουζή μπορεί και ξέρει καλά να επιτυγχάνει τους στόχους της καθώς στο παρελθόν με επιτυχία έχει διατελέσει Θεματική Αντιπεριφερειάρχης Ιονίων Νήσων  Ευρωπαικής και Νησιωτικής Πολιτικής, Θαλασσίων Συγκοινωνιών, Δίκτυα Περιφερειών και Ευρωπαϊκές Συνεργασίες.

Ο λαός της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης γνωρίζει πολύ καλά την εντιμότητα, την ανιδιοτέλεια και το πολιτικό ήθος της. Θέλει την ασφάλεια, τη σταθερότητα και την ανάπτυξη που μόνο η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ μπορεί να του εξασφαλίσει και όχι ψεύτικες υποσχέσεις και μεγάλα λόγια που κρύβουν αποσταθεροποίηση  και φόβο τα οποία επιμελώς καλλιεργεί ο ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ.

Η κ. Γρουζή πιστεύει πως στις 25 Ιανουαρίου οι Κεφαλλονίτες και οι Ιθακήσιοι θα της δώσουν την εντολή και τη δύναμη να τους εκπροσωπήσει επάξια και όχι αδρανώς στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

groyzh (1)

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer