Στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Παλική, βρέθηκε χθες το απόγευμα ο υποψήφιος Βουλευτής της ΝΔ Χαράλαμπος Λυκούδης
Λυκούδης: «Είναι προτεραιότητα μου η Παλική»
Πολιτική
18/01/2015 | 13:10

Στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Παλική, βρέθηκε χθες το απόγευμα ο υποψήφιος Βουλευτής της ΝΔ Χαράλαμπος Λυκούδης, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο της περιοχής Αλέξη Μοσχονά κα τον ειδικό συνεργάτη του Δημάρχου Δημήτρη Μεσσάρη.

lukoudhs_lhjouri
Ο κ. Λυκούδης, αρχικά, επισκέφθηκε την Ιερά Μονή Κορωνάτου, όπου συνομίλησε με τις μοναχές και ζήτησε να δει το παλιό τμήμα της εκκλησίας που έχει υποστεί ζημιές από τους καταστροφικούς σεισμούς του περσινού Γενάρη και στο οποίο ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες αποκατάστασης.

lukoudhs_lhjouri
Ακολούθως, πραγματοποίησε περιοδεία σε χωριά της Παλλικής, κάνοντας στάσεις σε Μαντζαβινάτα, Χαβδάτα, Αγια Θέκλη και Λιβάδι. Εκεί είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί από τους Προέδρους των τοπικών κοινοτήτων για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και να προτείνει λύσεις.

lukoudhs_koronato
Ο υποψήφιος της ΝΔ ολοκλήρωσε την περιοδεία του με επίσκεψη στον χώρο όπου ο Πολιτιστικός Σύλλογος Χαβριάτων «Η Αγριλιώτισσα» διοργάνωσε μουσικοχορευτική βραδιά, με αφορμή τον εορτασμό του Αγίου Ευθυμίου. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως στο τραπέζι του κ. Λυκούδη κάθισαν και οι πρόεδροι των κοινοτήτων Σουλλάρων Σταύρος Μενέγος, Χαβριάτων Αναστάσιος Μοσχόπουλος, Κατωγής Πέτρος Βιττωράτος και Κουβαλάτων – Λιβαδίου Γεώργιος Νεραντζίνης.

lukoudhs_lhjouri
Ο κ. Λυκούδης έχει επανειλημμένα τονίσει ότι η Παλλική είναι προτεραιότητά του, καθώς οι καταστροφές που άφησαν πίσω τους οι περσινοί σεισμοί πρέπει να αποκατασταθούν όσο το δυνατόν γρηγορότερα, με στόχο να γίνει η περιοχή πόλος έλξης και ανάπτυξης. «Είμαι η εγγύηση ότι όλα θα ολοκληρωθούν» είπε ο υποψήφιος βουλευτής.

lhjouri_lukoudhs

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer