Θα προσπαθήσω με τις δυνάμεις που διαθέτω να κάνω πράγματα για την περιοχή ώστε σε 5 χρόνια να μπορεί η Δημοτική Αρχή να κοιτάξει τους ανθρώπους αυτούς στα μάτια και να τους πει "ελάτε και πάλι μαζί μας"
Λυκούδης: “Δεν ήρθα στη Σάμη για να αποτύχω” (βίντεο)
Πολιτική
05/04/2015 | 10:41

Το οργάνωσαν ο Δημήτρης Φιοραβάντες με τον Μάκη Σπαθή. Παραβρέθηκαν σε αυτό πολιτικοί παράγοντες και στελέχη από την περιοχής της Σάμης, των Γριζάτων και αλλού όπως ο πρώην Δήμαρχος Μανώλης Βαλέττας, ο γιατρός Βαγγέλης Μαρούλης, ο μηχανικός Σπύρος Σπαθής κ.α. Πραγματοποιήθηκε στο κέντρο “Καλλιθέα” του Βασίλη Φλωράτου έξω από την Σάμη και είχε και μουσική. Μίνι-ορχήστρα με επικεφαλής τον Δημουλά και “πρώτη φωνή” τον Μάκη Παγουλάτο. Κεντρικό πρόσωπο στο τραπέζι ο Αντιδήμαρχος Αργοστολίου και Σάμης Διονύσης Λυκούδης. Ήταν μεν ένα “πολιτικό” τραπέζι αλλά μεταξύ πολύ καλών φίλων.

Απολαυστικός, όπως πάντα άλλωστε, ο Δημήτρης Φιοραβάντες, όπως το συνηθίζει σε τέτοιες περιστάσεις έκανε την παρουσίαση και την προσφώνηση των παρευρισκομένων.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Αντιδήμαρχος Δ. Λυκούδης. Υπογράμμισε ότι δεν ήρθε στην Σάμη για να αποτύχει και ότι θα προσπαθήσει με τις δυνάμεις που διαθέτει να κάνει πράγματα για την περιοχή ώστε σε 5 χρόνια να μπορεί η Δημοτική Αρχή να κοιτάξει τους ανθρώπους αυτούς στα μάτια και να τους πει “ελάτε και πάλι μαζί μας”. Αναφέρθηκε στο πρόσφατο αποτέλεσμα των βουλευτικών εκλογών τονίζοντας ότι είναι βέβαιος πως πολύ γρήγορα ο Χαράλαμπος Λυκούδης θα έχει νέα ευκαιρία και ότι αυτή τη φορά θα έρθει η νίκη ενώ αναφέρθηκε και στο πρωτοφανές για τα πολιτικά δεδομένα του νησιού, αποτέλεσμα των Γριζάτων. “Την ιστορία την γράφουν οι παρέες όπως αυτή εδώ” υπογράμμισε.
Τέλος τη σκυτάλη πήραν οι μουσικοί μας όπου παρέα με τον Αντιδήμαρχο και άλλους παρευρισκόμενους τραγούδησαν αγαπημένα κομμάτια μέχρι αργά.

samh-trapezi (1) samh-trapezi (2) samh-trapezi (3) samh-trapezi (4) samh-trapezi (5) samh-trapezi (7) samh-trapezi (8) samh-trapezi (9)

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer