Χωρίς τη συμμετοχή πολύ κόσμου, όπως γίνονταν τα προηγούμενα χρόνια έγινε χθες το απόγευμα η Λιτανεία της εικόνας της Αγίας Ευφημίας.
Λιτανεία της εικόνας στην Αγία Ευφημία
Εκκλησία
12/07/2014 | 16:50

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

Χωρίς τη συμμετοχή πολύ κόσμου, όπως γίνονταν τα προηγούμενα χρόνια έγινε χθες το απόγευμα η Λιτανεία της εικόνας της Αγίας Ευφημίας στους δρόμους της όμορφης κωμόπολης, πρωτεύουσας της Πυλάρου.
Η περιφορά της εικόνας έγινε με τη συνοδεία της Φιλαρμονικής της Σάμης, που για ακόμη μια χρονιά έδωσε το παρόν.

Από πλευράς πολιτικής ηγεσίας τα πράγματα ήταν πολύ φτωχά φέτος, αφού δεν παραβρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης, Σωτήρης Κουρής, ο Δήμαρχος (οικογενειακοί λόγοι), αλλά ούτε και ο πρώην Δήμαρχος της περιοχής, Μάρκος Κοτσιλίνης.

Αντίθετα, το παρόν έδωσε ο νεοεκλεγμένος Αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς, Παναγής Δρακουλόγκωνας, ο Αντιδήμαρχος Πυλάρου και πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ, Άγγελος Κωνσταντάκης, αλλά και οι νεοεκλεγμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Δημοτικής Ενότητας Πυλάρου, Μιχάλης Γάκης και Μάκης Αλυσανδράτος.

Εκεί ήταν ακόμη και η πρόεδρος της Κοινότητας της Αγίας Ευφημίας, κα Μουστάκη. Την εκκλησιαστική τελετή ακολούθησε το καθιερωμένο γλέντι, για το οποίο θα αναφερθούμε αργότερα σε ξεχωριστό άρθρο.

Πηγή: εφημερίδα Κεφαλονιά

ag_eufhmia1 ag_eufhmia2 ag_eufhmia3 ag_eufhmia4 ag_eufhmia5 ag_eufhmia6 ag_eufhmia7 ag_eufhmia8 ag_eufhmia9 ag_eufhmia10 ag_eufhmia11 ag_eufhmia12 ag_eufhmia14 ag_eufhmia15 ag_eufhmia16 ag_eufhmia17 ag_eufhmia18 ag_eufhmia19 ag_eufhmia20

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer