Καμιά σχέση δεν έχουν με την δράση και το πρόγραμμα της Λαϊκής Συσπείρωσης που διαχωρίζει πλήρως την θέση της από αυτόν.
Λαϊκή Συσπείρωση: “Δεν συμμεριζόμαστε τις απόψεις και την τακτική του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Κουβαλάτων”
Πολιτική
07/03/2016 | 08:25

Η Λαϊκή Συσπείρωση καθημερινά δίνει τη μάχη της αντίστασης στην αντιλαϊκή πολιτική κυβέρνησης-κεφαλαίου και ΕΕ, υπερασπίζοντας τα συμφέροντα και τις ανάγκες της εργατικής τάξης, της φτωχομεσαίας αγροτιάς, των μικρών επαγγελματιών.
Αυτήν την πολιτική υλοποιεί απαρέγκλιτα και με ιδιαίτερο ζήλο (εξειδικεύοντάς την στο Δήμο Κεφαλονιάς) και η σημερινή Δημοτική Αρχή (ΝΔ). Η φιλολογία της ΚΕΔΕ που αναπαράγεται από τη Δημοτική Αρχή περί μέτρων ενάντια την ακραία εξαθλίωση και εμβαλωματικών πρακτικών είναι σύμφωνη με την γενικότερη στρατηγική του κεφαλαίου.
Η πολιτική όλων τους είναι να πληρώσουν οι φτωχοί για τους εξαθλιωμένους και «να δοθούν και τα ρέστα» στο κεφάλαιο, προκειμένου να υπάρξει ανάπτυξη. Γι’ αυτό η Δημοτική Αρχή συστηματικά με τις αποφάσεις της στηρίζει το κεφάλαιο και τους μεγάλους επιχειρηματίες σε βάρος των φτωχών νοικοκυριών και των μικρών επαγγελματιών. Όχι μόνο δεν διεκδικεί τα παρακρατημένα από το κράτος και τα χρέη των μεγαλοεπιχειρηματιών αλλά αντίθετα, καθημερινά, ανατρέποντας τις εργασιακές σχέσεις και φορτώνοντας με νέα βάρη το λαό, βάζει γενικότερα πλάτη σε όλες τις αποφάσεις της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
Με βάση τα παραπάνω, όχι μόνο δεν συμμεριζόμαστε τις απόψεις και την τακτική του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Κουβαλάτων, αλλά δηλώνουμε ότι καμιά σχέση δεν έχουν με την δράση και το πρόγραμμα της Λαϊκής Συσπείρωσης που διαχωρίζει πλήρως την θέση της από αυτόν.
Αργοστόλι 6 Μάρτη 2016

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer