Ανοιχτή επιστολή του Προέδρου κ. Νίκου Λαζαράτου σε Δήμαρχο και Περιφερειάρχη.
Λαζαράτος: Συγκοινωνιακώς αποκλεισμένη και απομονωμένη η Κοντογενάδα
Κοινωνία
07/09/2016 | 08:21

ΠΡΟΣ ΤΟΝ Κ. ΔΗΜΑΡΧΟΝ

ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΠΑΣΑΝ ΑΛΛΗ  ΕΚΛΕΓΜΕΝΗ ΑΡΧΗ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΙΑ ΤΟ <ΕΥ ΖΗΝ>> ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΜΙΑΣ ΕΥΝΟΜΟΥΜΕΝΗΣ  ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΗΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ

Κε Δήμαρχε και κε Περιφερειάρχη,

Ασφαλώς  το γνωρίζετε αλλά και από μέρους  μου  ως Προέδρου   Του Συλλόγου= του  κατά έναν τρόπο <<ανεξαρτήτου κρατικής  αρχής>>….. Θέλω να διαμαρτυρηθώ δια την απαράδεκτη Κατάσταση Συμπεριφορά και Μεταχείριση ενός  και μόνον  εκ των <<360>> Χωριών και οικισμών  του Νησιού μας  όσο αφορά την Λεωφορειακή Συγκοινωνία του Χωριού μας με το Ληξούρι..!!!

Πέρασαν  2 και πλέον χρόνια από τον Σεισμό και   η…..Κοντογεννάδα,  παραμένει αποκλεισμένη και απομονωμένη Συγκοινωνιακώς, από το Ληξούρι, με αποτέλεσμα οι  ηλικιωμένοι 50 Κάτοικοι του χωριού τον Χειμώνα και 100-150 το Καλοκαίρι να είναι αναγκασμένοι,  έστω και για μια ασπιρίνη, να ενοικιάζουν , ΤΑΧΙ   εξοδεύοντες ένα μεγάλο μέρος από την έτσι κι αλλιώς μικρή τους σύνταξη, που τώρα θα την εκμηδενίσει και ο ΕΝΦΙΑ…..

Αυτούς τους 50 ανθρώπους  που σας ψήφισαν για να <<κοιτάξετε>> την ζωή τους στο χωριό, τους αφήσατε χωρίς Συγκοινωνία και αντί να την  δουν να βελτιώνεται την ΖΟΥΝ κάθε μέρα  υποβαθμισμένη… Δεν διαθέτουν βλέπετε , ούτε μεγάλους μισθούς και αποδοχές Ούτε <<οχούνται πολυτελών αυτοκινήτων>>..!!!!!!

Η Γραφειοκρατία αλλά  προπαντός  η ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΗΣ, ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΩΝ , των καλοπληρωμένων και Λιμουζινάτων Διευθυντών και παραδιευθυντών , υπευθύνων στις υπηρεσίες, τους αφήνει…. αδιάφορους . Ένα κάθισμα ζητούν μέσα σ’ ένα μικρό ή μεγάλο λεωφορείο για να ΠΑΝΕ και να ΓΥΡΙΣΟΥΝ από το χωριό  στο Ληξούρι για  τις ΑΣΠΙΡΙΝΕΣ  τους χωρίς να είναι αναγκασμένοι να στερούνται το……. ψωμί τους για το ΤΑΧΙ του οποίου η χρησιμοποίηση  είναι μεγάλη  πολυτέλεια…!!!!

Γνωρίζω την δύσκολη οικονομική κατάσταση και της   Κεντρικής  Εξουσίας  Και κατά συνέπεια και της Περιφερειακής  και της  Τοπικής Αυτοδιοίκησης  Όμως  η δαπάνη δια την επισκευή  δυο Σημείων  του δρόμου, θεωρώ, ό,τι είναι  ήσσονος σημασίας Μπροστά  στην εξ αυτής  διευκόλυνση του <<Γ έ ρ ο ν τ α>> μόνιμου κάτοικου του απομονωμένου  Συγκοινωνιακά χωριού μας…….

================

Υ.Γ.  Δεν ξέρω πόσο η  ως άνω αναφορά μου θα βλάψει το ΙΜΑΤΣ  σας  Κοινωνικά  και Πολιτικά. Εγώ  όμως θεωρώντας <<εν δικαίω>> ,  ότι Το χωριό μου είναι <<έν αδίκω>>,  αγνοημένο… την παρούσα  αναφορά  Θα την αναρτήσω στο Διαδίκτυο.

Κοντογεννάδα    6-9-2016.

Νίκος Λαζαράτος

Πρόεδρος

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer