Στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου «Κέφαλος», διεξάγεται το Επιστημονικό Συνέδριο, που αφορά τους διεθνείς Εκπροσώπους, σε Διευθυντικό επίπεδο, της “Silva Method”.
Διεθνές Συνέδριο “Silva Method” στην Κεφαλονιά
Κοινωνία
07/09/2016 | 08:26

Στις Συνεδριακές Αίθουσες του Δημοτικού Θεάτρου Αργοστολίου «Κέφαλος», διεξάγεται ένα ιδιαίτερου ενδιαφέροντος Επιστημονικό Συνέδριο, που αφορά τους διεθνείς Εκπροσώπους, σε Διευθυντικό επίπεδο, της “Silva Method”, που στην Ελλάδα αντιπροσωπεύουν ο κ. Παναγιώτης Μεταξάτος και η κα. Μαριάννα Μεταξάτου.

silva method

Προσωπικότητες από διάφορες χώρες, που διδάσκεται με επιτυχία για μισό αιώνα, η συγκεκριμένη μέθοδος, που δημιούργησε ο Jose Silva , πλαισίωσαν τις εργασίες του Συνεδρίου καταστώντας την Κεφαλονιά το επίκεντρο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος για τα οφέλη από την χρήση της μεθόδου και τις εξελίξεις στον τομέα της εκπαίδευσης και έρευνας.

silva method-3

Στην Εναρκτήρια Τελετή του Συνεδρίου τον Δήμαρχο Κεφαλονιάς κ.Αλέξανδρο Παρίση, εκπροσώπησε ο Α/Δήμαρχος κ.Ευάγγελος Κεκάτος, ο οποίος ευχαρίστησε και συνεχάρη το ζεύγος Μεταξάτου για την πρωτοβουλία και αφού καλωσόρισε τους κ.κ. Σύνεδρους, προσέφερε εκ μέρους του κ. Δημάρχου την Τιμητική Πλακέτα του Δήμου στην κόρη του Jose Silva, σε ένδειξη σεβασμού στην παγκόσμιας απήχησης μέθοδο της δημιουργικής σκέψης.

silva method-4

Οι εργασίες του Συνεδρίου θα συνεχισθούν στις εγκαταστάσεις του Unity Center Kritonou και θα ολοκληρωθούν με περιήγηση των συμμετεχόντων στα αξιοθέατα, τους παραδοσιακούς Οικισμούς και τις περιοχές ιδιαίτερου φυσικού κάλλους  του Νησιού.

silva method-5

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer