Ύπαρξη πολιτικού κενού δεν υπάρχει, κενό υπάρχει στα μυαλά κάποιων που θέλουν να χρησιμοποιήσουν την «πάλαι ποτέ δημοκρατική» παράταξη, για να εφαρμόσουν τις πολιτικές τους.
Κυοφορείται «Συνδυασμός Τέρας»
Πολιτική
06/04/2014 | 21:23

Του Σπύρου Αλεβιζόπουλου

Μόνο ως ξεκαθάρισμα λογαριασμών τείνει να εξελιχθεί η αναμέτρηση του Μαΐου μεταξύ των αντιμαχόμενων μερών μέσα στη Ν.Δ. Παρίσης και Βασίλης Ρουχωτάς ακονίζουν κυριολεκτικά τα μαχαίρια τους για να επικρατήσουν στην  ήδη διαλυμένη Ν.Δ..

Προσπαθούν όλοι αυτοί, όσοι κρύβονται πίσω από τον Ρουχωτά πάση θυσία με οποιονδήποτε κόστος να δημιουργήσουν συνδυασμό έστω κι αν συνεργαστούν με τον Αλέκο Καλαφάτη. Ποιος θα μπορούσε να σκεφτεί πριν μερικά χρόνια ότι η Ν.Δ. θα μπορούσε να συνεργαστεί με «απομεινάρια» του ΠΑΣΟΚ και νυν την περιβόητη ΕΛΙΑ, ποιος θα μπορούσε να σκεφτεί ότι ο Αλέκος Καλαφάτης θα είχε την ….ευκαιρία της ζωής του να συνεργαστεί με ένα ακραίο υποστηρικτή του ακροδεξιού Σαμαρά, τον άνθρωπο ο οποίος χαιρέτησε το κλείσιμο της ΕΡΤ, χαιρετάει καθημερινά την πολιτική του Αντώνη Σαμαρά.

Δεν γνωρίζω, ούτε και θέλω να μάθω μιας και ο ίδιος ο Αλέκος Καλαφάτης αφήνει να δημιουργείται το κατάλληλο κλίμα για την συνεργασία αυτή.

Έτσι λοιπόν κυοφορείται «Συνδυασμός Τέρας» με την ευθύνη όλων όσων μέχρι σήμερα για οποιονδήποτε λόγο δεν έχουν εκφράσει την αντίθεση τους με όσα συμβαίνουν στη χώρα μας, η σιωπή τους εκλαμβάνεται ότι συμφωνούν με όσα μέτρα συνεχώς παίρνονται  σε βάρος του ελληνικού λαού.

Εκείνο που κάνει εντύπωση είναι ότι ορισμένοι …..μπαρουτοκαπνισμένοι στην πολιτική των τελευταίων χρόνων στην Περιφέρεια ανέχονται την κατάσταση αυτή.

Ή έτσι ή αλλιώς, αυτή τη στιγμή η εκδίωξη του Αλέξανδρου Παρίση από τους «μέσα στο κόμμα»  χρησιμοποιούν την πρώην δημοκρατική παράταξη, τυφλωμένοι οι μεν με το μίσος εναντίον του Παρίση, ανέχονται οι δε τον ακροδεξιό συρφετό αυτό για να επανέλθουν στην πολιτική.

Ύπαρξη πολιτικού κενού δεν υπάρχει, κενό υπάρχει στα μυαλά κάποιων που θέλουν να χρησιμοποιήσουν την «πάλαι ποτέ δημοκρατική»  παράταξη, για να εφαρμόσουν τις δικές τους πολιτικές.

Θα ήταν έντιμο απ’ όλους αυτούς που δεν έχουν καμία πολιτική φιλοδοξία παρά μόνο πως θα διώξουν τον Παρίση, να πάψουν να χρησιμοποιούν δόλιους τρόπους άλωσης της ψήφου του κεφαλονίτικου λαού. Αν νομίζουν ότι έχουν τα κότσια ας κατέβουν με αμιγώς νεοδημοκρατικό ψηφοδέλτιο να δούμε την πιάνει ο ….σάκος τους.

Ποιοι θέλουν να μπλέξουν τον Αλέκο Καλαφάτη σ’ αυτή την περιπέτεια;  Και εν πάση περιπτώσει η παραδοχή εκ μέρους του ότι η «χώρα μας να βρίσκεται στο μέσον της πιο επώδυνης μεταπολιτευτικής κρίσης», δεν καλύπτει τη σιωπή τόσων χρόνων.

parishs_rouxwtas

Πηγή: kefalonianews.gr

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer