Βγαίνει και νέα λίστα με δυνατά ονόματα. Θα είναι ο μόνος συνδυασμούς που θα καταφέρει να κατεβάσει 280 υποψηφίους.
Έτοιμος για νέα λίστα ονομάτων ο Παρίσης
Πολιτική
06/04/2014 | 21:11

Ο Παρίσης είναι αποφασισμένος να οδηγήσει τη ..κούρσα αυτών των εκλογών με τους δικούς του όρους, έχοντας αφουγκραστεί εδώ και μήνες τη κοινωνία του νησιού που φωνάζει «κάνε ανανέωση τώρα».  Έτσι, με τη νέα λίστα ονομάτων που ετοιμάζει να δώσει στη δημοσιότητα, θα δίνει έμφαση στην ολοκληρωτική ανανέωση του ψηφοδελτίου αφήνοντας στη άκρη φθαρμένα υλικά του χθες!
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες άνθρωποι της «Ισχυρής Κεφαλονιάς» λένε ότι τα επόμενα 24ωρα (ίσως και στα μέσα της εβδομάδας) θα ανακοινωθεί νέα λίστα ονομάτων που ουσιαστικά θα κλείνει σε μεγάλο βαθμό το νέο ανανεωμένο ψηφοδέλτιο. Οι ίδιες πηγές κάνουν λόγο για μεγάλες εκπλήξεις και νέων ονομάτων που θα προκαλέσουν αίσθηση. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο συνδυασμός του Παρίση θα δώσει ιδιαίτερο βάρος σε Αργοστόλι και Πύλαρο για να καλύψει όλα τα κενά. Οι άνθρωποι του Παρίση υπόσχονται ονόματα που θα προκαλέσουν αίσθηση. Όπως μας έλεγε δημοτικός σύμβουλος της «Ισχυρής Κεφαλονιάς» “θα δείτε ονόματα και θα τρίβετε τα μάτια σας”.
Σημείωση: Στο επιτελείο του Παρίση πιστεύουν ότι θα είναι ο μόνος συνδυασμούς που θα καταφέρει να κατεβάσει 280 υποψηφίους, όσες είναι οι θέσεις σε ένα πλήρη συνδυασμό στο Δήμο Κεφαλλονιάς. Κάτι που άλλωστε το είχε καταφέρει και στις εκλογές του 2010.

parishs_gewrgatos

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer