Ευδιάθετη και χωρίς να πτοηθεί από τις συνεχείς ερωτήσεις του κόσμου, παρουσιάστηκε χθες το βράδυ στον Αργοστόλι, η Επτανήσια υποψήφια Ευρωβουλευτής της ΝΔ, Ρόδη Κράτσα.
Κράτσα: Σήμερα βρέθηκα στο σπίτι μου!
Πολιτική
30/04/2014 | 08:43

Ρεπορτάζ: Γιάννα Κουλουμπή
Ευδιάθετη και χωρίς να πτοηθεί από τις συνεχείς ερωτήσεις του κόσμου, παρουσιάστηκε χθες το βράδυ στον Αργοστόλι, στο cafe – restaurant Central, η Επτανήσια υποψήφια Ευρωβουλευτής της ΝΔ, Ρόδη Κράτσα.

Η κα Κράτσα ξεκίνησε την ομιλίας της χρησιμοποιώντας συγκινητικά λόγια για την Κεφαλονιά, χαρακτηρίζοντας το νησί μας “σπίτι” της. Δεν παρέλειψε μάλιστα να αναφερθεί σε παλαιότερες στιγμές εδώ, ειδικά όταν είχε βρεθεί στην Αγία Ευφημία.

Στην ομιλία της τόνισε την ανάγκη να στηριχθεί η παράταξη της ΝΔ στις επικείμενες Ευρωεκλογές του Μαΐου, λέγοντας χαρακτηριστικά πως είναι σημαντικό να στηριχθούν τα κόμματα που επιλέγουν την ενοποίηση και όχι την ολιγωρία και την χαλαρότητα. “Ψήφος στα μικρά κόμματα είναι χαμένη ψήφος, γιατί δεν έχουν πολιτική επιρροή και δυνατότητες να αλλάξουν τα πράγματα”, πρόσθεσε, θέλοντας να εξηγήσει τα παραπάνω.

Επίσης, μίλησε για τον δύσκολο ρόλο του Ευρωβουλευτή και το πόσο περίπλοκος είναι, αφού καλείται να κάνει πολλά και διαφορετικά και να είναι καλός. Έτσι, ζήτησε από τους παρευρισκομένους να την στηρίξουν, ώστε να συνεχίσει να είναι στο Ευρωκοινοβούλιο και να προσπαθεί να δίνει μάχες για την Ελλάδα.

Σημαντικό είναι να πούμε πως την κα Κράτσα προλόγισε ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Βαγγέλης Λουκέρης, ενώ χαιρετισμό απηύθυναν ο Αντιπεριφερειάρχης Σωτήρης Κουρής και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Τουρισμού Βαγγέλης Κεκάτος.

Στο τέλος της ομιλίας της δέχτηκε πλήθος ερωτημάτων για θέματα σχετικά με την Ευρώπη και όχι μόνο.

Σημ. Αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι στην αίθουσα της ομιλίας της βρέθηκαν πρόσωπα από κάθε ηλικία, αλλά και πρόσωπα από όλους τους πολιτικούς χώρους.

rodi-kratsa1 rodi-kratsa2 rodi-kratsa3 rodi-kratsa4 rodi-kratsa5 rodi-kratsa7 rodi-kratsa9 rodi-kratsa10 rodi-kratsa11 rodi-kratsa12 rodi-kratsa13 rodi-kratsa14 rodi-kratsa15 rodi-kratsa16 rodi-kratsa17

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer