Το ψηφοδέλτιο μας είναι η συνέχεια των ανθρώπων που αντάμωναν στους δρόμους και τις πλατείες της φωτιάς, από τον καιρό των «αγανακτισμένων»
Η επώνυμη και ψευδώνυμη πολιτική
Πολιτική
30/04/2014 | 09:37

Το ψηφοδέλτιο μας είναι η συνέχεια των ανθρώπων που αντάμωναν στους δρόμους και τις πλατείες της φωτιάς, από τον καιρό των «αγανακτισμένων»(είτε αυτοί ήταν οπαδοί είτε αντίπαλοι του ΣΥΡΙΖΑ) .

Το ψηφοδέλτιο μας είναι η Πολιτική των Πολιτών που καταστρέφονται αλύπητα από τις πολιτικές της εξουσίας, αντιμέτωπη με τα τρία «ανεξάρτητα» ψηφοδέλτια της συγκυβέρνησης.

Είμαστε το μόνο ψηφοδέλτιο (πλην ΚΚΕ) που μιλά για τις ανάγκες και τα συμφέροντα του λαού, σε τούτες τις εκλογές. Και αυτό είναι πολύ φυσικό, όταν γνωρίζεις ότι οι υπόλοιποι έχουν την ίδια σχέση με το λαό, που έχει και η κυβέρνηση των τραπεζιτών.

Και, μέχρι σήμερα, ΚΑΝΕΙΣ δεν έχει αρθρώσει κρίσεις πάνω στις θέσεις, τους σκοπούς και τους στόχους μας.

Δεν πουλάμε την ψυχή μας για μια ψήφο. Ήρθαμε για να μείνουμε, ως πολιτική και ως άνθρωποι, στα μετερίζια ενός αγώνα για την εγκαθίδρυση της (άμεσης) Δημοκρατίας και για την Απελευθέρωση των πολιτών από το ψεύτικο χρέος. Ούτε ΕΝΑΣ υποψήφιος δεν έχει τολμήσει να πει ότι το χρέος των πολιτών, του δήμου και του κράτους είναι προϊόν δόλιας πολιτικής.

Εμείς το λέμε. Το λέμε, βάζοντας από κάτω το όνομα μας.

Το μόνο που βρήκαν, ως τώρα,  να πουν οι ψευδώνυμοι, που πανικοβλήθηκαν από τον ενθουσιασμό και την αποφασιστικότητα της πρώτης μας συγκέντρωσης, είναι αυτό που πρώτοι εμείς διαπιστώσαμε και γράψαμε:

«.για όσους μετράνε τη ζωή με αριθμούς, θυμίζουμε ότι στους μεγάλους αγώνες, κάποιοι λίγοι κάνουν την αρχή, ως ότου το κίνημα διαδοθεί και θεριέψει. Στους δύσκολους αγώνες, κάποιοι πρέπει να μένουν όρθιοι και μέσα στο παιχνίδι των συναλλαγών και των ανταλλαγών, να μην εκχωρούν την ψυχή τους, με αντιπαροχή μια ψήφο. Το ατομικό και συλλογικό συμφέρον μας, η υπεράσπιση της ζωής μας και της περιουσίας μας, δεν έχουν αντίτιμο. Δεν χρωστάμε και γι’ αυτό δεν εκχωρούμε τίποτα σε συνεργάτες και εκπροσώπους μιας εξουσίας και μιας συγκυβέρνησης που οδηγεί το λαό στην εξαθλίωση και μετατρέπει την πατρίδα μας σε αποικία χρέους».

«… Η μεγαλοσύνη στα έθνη δε μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα.Θα διαβούμε και στεριά και πέλαγα,  θα σταθούμε, όπου το πόδι δε μπορεί  Τούρκου κανενός να μας πατήσει». (Κωστής Παλαμάς)
Έχουμε τη Γνώση, την Ικανότητα, την Εμπειρία και τη Θέληση να υπερασπιστούμε τα δικά μας συμφέροντα, που είναι και συμφέροντα του λαού. Αυτή τη Θέληση, που κανείς δεν έχει.

Ως τη Λευτεριά, ως τη Νίκη, ο αγώνας υπέρ βωμών και εστιών ξεκίνησε και συνεχίζεται.

ΥΓ: Όσοι κατάγγελναν κατά καιρούς την μηχανή της ψευδωνυμίας, ας βάζουν και κανένα όνομα, για να ξέρουμε την αμοιβή και για να αποδίδουμε «τα του Καίσαρος τω Καίσαρι». Εμείς δεν είμαστε υποκριτές. Δεν έχουμε ανώνυμα ιστολόγια και δεν γράφουμε με ψευδώνυμα.

Από το Γραφείο Τύπου «ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΕΣ ΞΑΝΑ»

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer