Στο Φισκάρδο βρίσκεται αυτή τη στιγμή, συνοδεία του Δημάρχου Αλέξανδρου Παρίση, των αντιδημάρχων Σπύρου Ματιάτου και Κώστα Κοντογούρη, ο Μητροπολίτης κ. Δημήτριος.
Κοντά στους πληγέντες της βόρειας Κεφαλονιάς Δεσπότης – Δήμαρχος
Κοινωνία
17/11/2015 | 18:19

Στο Φισκάρδο βρίσκεται αυτή τη στιγμή, συνοδεία του Δημάρχου Αλέξανδρου Παρίση, των αντιδημάρχων Σπύρου Ματιάτου και Κώστα Κοντογούρη, ο Μητροπολίτης κ. Δημήτριος. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ο Δεσπότης ήθελε να δει από κοντά και να συμπαρασταθεί από τους πληγέντες του καταστροφικού σεισμού που άφησε ανεξίτιλα τα σημάδια του στη βόρεια Κεφαλονιά. Αν και η πρώτη γνωριμία με τους κατοίκους της Έρισου δεν ήταν μέσα στις καλύτερες συνθήκες, εντούτοις ο Δεσπότης με τα λόγια του παρηγόρησε τους κατοίκους που σήμερα το βράδυ δεν θα μπορέσουν να κοιμηθούν στα σπίτια τους. Όπως χαρακτηριστικά μας μετέφεραν κάτοικοι της περιοχής ο Σεβασμιώτατος «ήρθε σε μια δύσκολη στιγμή για να συμπαρασταθεί στους πληγέντες. Άφησε πολύ καλές εντυπώσεις. Ήταν απλός και προσηνής.»
Η μανία του εγκέλαδου χτύπησε διατηρητέα σπίτια που δεν είχε χτυπήσει ο σεισμός του 53’, μας έλεγαν με παράπονο κάτοικοι των Αντυπάτων. Συνολικά δέκα οικογένειες από τη γύρω περιοχή θα κοιμηθούν απόψε στο ξενοδοχείο του Πολυχρόνη αφού οι αρμόδιες υπηρεσίες έκριναν προσωρινά ακατάλληλα τα σπίτια τους.
Οι φωτογραφίες είναι από τον Κώστα Πατρίκιο.

seismos_erisos (2)

seismos_erisos (3)

seismos_erisos (4)

seismos_erisos (5)

seismos_erisos (6)

seismos_erisos (7)

seismos_erisos

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer