Ποια είναι τα άτομα που παίρνουν θέσεις «κλειδιά». Πως θα είναι το νέο σχήμα στις επιτροπές
«Κλειδώνουν» οι αντιδήμαρχοι του Παρίση
Πολιτική
03/01/2013 | 17:52

Όπως έχουμε ξαναγράψει οι διεργασίες έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό. Κάποιοι δημοτικοί σύμβουλοι θα «προωθηθούν» στο νέο σχήμα που ετοιμάζει ο Αλέξανδρος Παρίσης και οι συνεργάτες του.

kekatos-30-10Έτσι σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις «υπερυπουργός» αναλαμβάνει ο Βαγγέλης Κεκάτος ο οποίος εκτός από το τουρισμό θα αναλάβει και αντιδήμαρχος στα οικονομικά και φυσικά πρόεδρος της οικονομικής επιτροπής. «Είναι κοινή διαπίστωση ότι ο Κεκάτος τα πήγε περίφημα με τον τουρισμό κάτι που το εισέπραξε ο κόσμος», μας έλεγε νωρίτερα κορυφαίο στέλεχος της δημοτικής αρχής.

kampitshsΟ Βασίλης Καμπίτσης μέχρι τον Ιούνιο θα αναλάβει αντιδήμαρχος Ελειού Πρόννων. Στο δημαρχιακό μέγαρο έχουν εκτιμήσει τη στάση του σε πολλά θέματα αλλά συγχρόνως έχουν αφουγκραστεί τη δύναμη που έχει στη περιοχή του Πόρου και όχι μόνο.

anousakis-parisisΜέχρι και τη τελευταία στιγμή δεν έχει ξεκαθαρίσει ποιος θα αναλάβει την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής. Σύμφωνα με πληροφορίες οι σκέψεις είναι να παραμείνει πρόεδρος ο Σάββας Σαβαόγλου. Αλλαγές θα έχουμε στα μέλη που θα απαρτίζουν την επιτροπή.

kounadisΠρόεδρο της ΔΕΥΑΚ σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες παίζει δυνατά το όνομα του Σπύρου Κουνάδη. Οι σχέσεις Μεγάρου – Κουνάδη έχουν αποκατασταθεί και όλα δείχνουν ότι  ο Σπύρος θα είναι το νέο …αφεντικό της ΔΕΥΑΚ στη θέση του Θεόφιλου Μιχαλάτου.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer