Οριστικοποιήθηκε το σχήμα του νέου Δελτίου Ειδήσεων του Star. Όπως, είναι ήδη γνωστό κεντρική παρουσιάστρια θα είναι η δημοσιογράφος Μάρα Ζαχαρέα
«Κλείδωσαν» τα παράθυρα του STAR
Life
05/08/2013 | 12:42

Οριστικοποιήθηκε το σχήμα του νέου Δελτίου Ειδήσεων του Star. Όπως, είναι ήδη γνωστό κεντρική παρουσιάστρια θα είναι η δημοσιογράφος Μάρα Ζαχαρέα, η οποία έχει ξεκινήσει να προετοιμάζει την επιστροφή της, στα τηλεοπτικά πλατό. Η γνωστή συνάδελφος πέραν του Νίκου Χατζηνικολάου, που θα βγαίνει ως σχολιαστής δύο φορές την βδομάδα, θα συνεπικουρείται από τους, Σταύρο Λυγερό, Κάτια Μακρή, Κώστα Στούπα και τον Γιώργο Κουβαρά. Η εντολή που έχει δοθεί από την διεύθυνση του καναλιού, θέλει το σύνολο των εργαζομένων να βρίσκονται στο Star, το αργότερο μέχρι τις 20 Αυγούστου. Μέχρι τότε θα έχει ολοκληρωθεί η προετοιμασία σε τεχνικό επίπεδο, ενώ την ίδια περίοδο θα ξεκινήσει και το διαφημιστικό πουσάρισμα του νέου προγράμματος. Πάντως, πέραν των βασικών σχολιαστών στο Δελτίο θα φιλοξενούνται εκδότες και δημοσιογράφοι που έχουν τη δυνατότητα να ανεβάζουν τα μηχανάκια της AGB.
Στο μεταξύ, διαψεύδεται η πληροφορία που κυκλοφόρησε στις αρχές της βδομάδας στα γραφεία του Star και που ήθελε τον διευθύνοντα σύμβουλο του καναλιού Πάνο Κυριακόπουλο, να βλέπει την πόρτα της εξόδου και στη θέση του, να πηγαίνει ο Στάθης Τσοτσορός. Όπως, προκύπτει από αξιόπιστη πηγή κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer