Όλο το παρασκήνιο της μεταγραφής-βόμβα και η αποκάλυψη του προσώπου που έγινε η αιτία για το διαζύγιο με το κανάλι της Μεσογείων
Γιατί έφυγαν από το Μega Σκορδά – Λιάγκας;
Life
03/08/2013 | 11:55

Αναμφισβήτητα πρόκειται για την μεταγραφή-βόμβα της σεζόν που έρχεται. Το διαζύγιο του ζεύγους Σκορδά-Λιάγκα με το mega και το νέο συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1, ήταν ακόμη και τους καλά γνωρίζοντες το τηλεοπτικό ρεπορτάζ κεραυνός εν αιθρία.

Πολλές φορές μέσα στη σεζόν ο Γιώργος Λιάγκας είχε αφήσει να φανεί ότι υπάρχει μια δυσαρέσκεια από την πλευρά του με τους ιθύνοντες του καναλιού, είχε αφήσει αιχμές και σπόντες για το εάν θα είναι ο ίδιος του χρόνου στο πόστο του, ενώ δεν ήταν λίγα και τα προβλήματα που είχε η παραγωγή του πρωινού mou.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα Σκορδά και Λιάγκας είχαν εκμυστηρευτεί σε πολλούς … τηλεοπτικούς τους φίλους είναι διατεθειμένοι να φύγουν εάν είχαν μια καλύτερη πρόταση και από στόμα σε στόμα η είδηση έφτασε και στα αυτιά των υπευθύνων του ΑΝΤ1. Δεν ήταν όμως το μοναδικό κανάλι που τους προσέγγισε.

Προφανώς το τηλεοπτικό ζευγάρι αναζητούσε αν όχι μόνο καλύτερες συνθήκες αλλά και καλύτερες οικονομικές απολαβές τις οποίες βρήκε μέσα από την πρόταση του ΑΝΤ1.

Ωστόσο, ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο βασικός λόγος που το ζευγάρι αποφάσισε να συνεχίσει κάτω από άλλη τηλεοπτική στέγη ήταν η καθυστέρηση που παρατηρούσε από τη μεριά του καναλιού ως προς την ανανέωση του συμβολαίου του και όχι τόσο για τις οικονομικές απολαβές.

Και συνεχίζει το ρεπορτάζ: Η αλήθεια είναι πως τόσο ο Γιώργος όσο και η Φαίη είχαν αρχίσει να προβληματίζονται τους τελευταίους μήνες της σεζόν, αφού παρατηρούσαν πως οι τεχνικοί του στούντιο της εκπομπής δυσανασχετούσαν επειδή έμεναν απλήρωτοι, ενώ την τελευταία εβδομάδα οι παρουσιαστές αναγκάζονταν να βγαίνουν διαρκώς εκτός στούντιο, λόγω απεργιών.

Φαίνεται πως το Mega θεωρούσε δεδομένο το δίδυμο, ωστόσο μάλλον λογάριαζε χωρίς τον ξενοδόχο. Η Φαίη και ο Γιώργος από τις αρχές του καλοκαιριού είχαν αρχίσει να δέχονται προτάσεις τόσο από τον ΑΝΤ1 όσο και από τον Alpha, ωστόσο ήθελαν να συζητήσουν πρώτα με το κανάλι της Μεσογείων, προκειμένου να αποφασίσουν πώς θα κινηθούν. O Γιάννης Λάτσιος είχε ξεκαθαρίσει στο ζευγάρι πως επιθυμούσε τη μεταξύ τους συνεργασία, ενώ επέδειξε πολύ γρήγορα αντανακλαστικά, αφού μόλις το ζευγάρι είπε το «OK», έβγαλε και τα συμβόλαια από το συρτάρι. Συγκεκριμένα, το πρώτο επίσημο ραντεβού του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά με τον κ. Λάτσιο έγινε σε εστιατόριο του «Αστέρα» πριν από 25 ημέρες.

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer