Από προχθές, 10 Δεκεμβρίου, είναι διαθέσιμες από την ηλεκτρονική διεύθυνση www.easyJet.com, θέσεις στις αναφερόμενες νέες γραμμές
Κεφαλονιά-Μάντσεστερ από το καλοκαίρι του 2015 με EasyJet
Πρωτοσέλιδα
12/12/2014 | 14:40

Η easyJet, ανακοινώνει την έναρξη διάθεσης εισιτηρίων σε επτά (7) νέες γραμμές του δικτύου της προς την Ελλάδα κατά την θερινή περίοδο 2015.

Από προχθές, 10 Δεκεμβρίου, είναι διαθέσιμες από την ηλεκτρονική διεύθυνση www.easyJet.com, θέσεις στις παρακάτω αναφερόμενες νέες γραμμές, δίνοντας την ευκαιρία σε ακόμη περισσότερους νέους επιβάτες να κλείσουν από πολύ νωρίς τις διακοπές τους στην Ελλάδα, επιτυγχάνοντας ταυτόχρονα και τους χαμηλότερους ναύλους.

Πρόκειται για τους προορισμούς Άμστερνταμ – Κέρκυρα, Μπρίστολ – Ζάκυνθος, Newcastle – Κέρκυρα, Manchester – Κεφαλονιά, Αμβούργο – Ηράκλειο, Αμβούργο – Θεσσαλονίκη, Newcastle – Ρόδος.

Η easyJet, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, συνεχίζει να επενδύει στην Ελλάδα, παρουσιάζοντας σταθερή αύξηση κίνησης τα τελευταία 5 χρόνια ,κατά μέσο όρο 9% ετησίως.

Η συνολική χωρητικότητα της εταιρίας στην Ελλάδα αναμένεται να ξεπεράσει τα 2 εκατομμύρια θέσεις κατά το οικονομικό έτος 2015 (Οκτ14-Σεπτ15)

«Η easyJet είναι αδιαφιλονίκητος στρατηγικός εταίρος της οικονομίας και του Ελληνικού τουρισμού, ενώ σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία του ΕΟΤ, εκτιμάται ότι η συμβολή της στην Ελληνική οικονομία για το οικονομικό έτος 2014 , ξεπερνά το 1 δισ. ευρώ» καταλήγει η ανακοίνωση.

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer