Άνοιξαν οι «πύλες» του Χριστουγεννιάτικου χωριού στο Αργοστόλι. Πόλος έλξης για μικρούς και μεγάλους.
«Χιόνι & Φως» στο κέντρο της Πλατείας (βίντεο)
Κοινωνία
13/12/2014 | 06:46

Μια γιορτινή ατμόσφαιρα στήθηκε στη κεντρική πλατεία στο Αργοστόλι. Το πολυσυζητημένο χριστουγεννιάτικο χωριό άνοιξε και επίσημα και αμέσως έγινε πόλος έλξης για μικρούς και μεγάλους.
Τα 21 ξύλινα σπιτάκια με τα πολύχρωμα φωτάκια έχουν δημιουργήσει ένα εντυπωσιακό σκηνικό, σίγουρα πρωτόγνωρο για τα δεδομένα του νησιού. Σε κάθε ένα από αυτά, οι δεκάδες μικροί και μεγάλοι επισκέπτες θα μπορούν να βρουν μέχρι τις 10 Ιανουαρίου βιβλία, παιχνίδια, δώρα, γλυκά και χειροποίητες Κεφαλλονίτικες δημιουργίες.

xmas_xwrio
Ευχάριστη μουσική συντροφιά στον κόσμο κράτησαν οι Signiori Kefalonian Band ενώ ικανοποίηση εξέφρασαν εκ μέρους του εμπορικού συλλόγου η «Κράνη» οι Μαρία Σκλαβουνάκη και Κώστας Πρέντζας με την ευχή το φετινό εγχείρημα να γίνει θεσμός.

Σήμερα η Μαρία Μπεκατώρου θα ανάψει το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο
Φυσικά οι εκδηλώσεις στο Χριστουγεννιάτικο χωριό έχουν και συνέχεια. Σήμερα στις 6.00 σε μια γιορτινή διάθεση, στην Κεντρική Πλατεία Αργοστολίου θα ανάψει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της πόλης, ενώ χορωδίες θα τραγουδήσουν Χριστουγεννιάτικα τραγούδια.
Στο πνεύμα των Χριστουγέννων θα μας μεταφέρουν με τα τραγούδια τους, η Παιδική Χορωδία Αργοστολίου, η Γυναικεία Χορωδία και η Φιλαρμονική Αργοστολίου της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. «Διονύσης Λαυράγκας».
Στην παρουσίαση αυτής της μοναδικής βραδιάς μαζί μας θα είναι η Μαρία Μπεκατώρου.

xmas_xwrio2 xmas_xwrio3

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer