Το e-kefalonia.net επικοινώνησε με τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ, που βρέθηκε εκτάκτως στο νησί μας
Κατσίβελας: Δεν τίθεται θέμα επιδημιών στο πλοίο «Βενιζέλος»
Κοινωνία
31/01/2014 | 23:26

Της Γιάννας Κουλουμπή
Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί στο νησί μας η φήμη ότι μέσα στο πλοίο που φιλοξενεί σεισμόπληκτους συμπολίτες μας, έχουν εξαπλωθεί επιδημίες γαστρεντερίτιδας ή άλλων ασθενειών.
Το e-kefalonia.net επικοινώνησε με τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ, που βρέθηκε εκτάκτως στο νησί μας και παρέθεσε και συνέντευξη τύπου χθες στο νοσοκομείο Αργοστολίου, Παναγιώτη Κατσίβελα, με σκοπό να μας ενημερώσει για το τι ακριβώς συμβαίνει.
«Υπάρχουν απλώς δύο κρούσματα γαστρεντερίτιδας και είναι όλα υπό τον απόλυτο έλεγχο του ιατρικού συλλόγου και του νοσοκομείου», μας δήλωσε ο κ. Κατσίβελας και συνέχισε «δεν βλέπω τον λόγο της ανησυχίας, εξάλλου, αυτά τα φαινόμενα δεν διαφέρουν σε τίποτα από άλλα που μπορεί να συμβαίνουν έξω από το πλοίο. Δεν τίθεται θέμα εξάπλωσης επιδημιών στο πλοίο Βενιζέλος, κάποια στιγμή θα πρέπει να μάθουμε να ενεργούμε και όχι απλώς να κυνηγάμε τις φήμες».
Συμπατριώτες, ας κρατήσουμε την ψυχραιμία μας και ας προσπαθήσουμε να ξεπεράσουμε το πρόσφατο σοκ του σεισμού της περασμένης Κυριακής. Ο πανικός και οι φήμες καταστροφολογίας και επιδημιών δεν βοηθούν κανέναν.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer