Καταγγέλλουμε την ελληνική κυβέρνηση, που ταυτίζεται με την γραμμή των ίσων αποστάσεων και συνάπτει στρατιωτικές, οικονομικές και κάθε είδους συμφωνίες με το Ισραήλ.
Καταγγελία για τη γενοκτονία του Παλαιστινιακού λαού από τον εμποροεπαγγελματικο σύλλογο
Κοινωνία
10/08/2014 | 19:49

Συνεχίζεται η γενοκτονία του Παλαιστινιακού λαού. Από την έναρξη της επίθεσης ο αριθμός των νεκρών πλησιάζει τους 2000 Παλαιστίνιους, ανάμεσα τους πάνω από 400 παιδιά και τουλάχιστον 10.000 έχουν τραυματιστεί. Σύμφωνα με τον ΟΗΕ, τα δύο τρίτα των θυμάτων είναι άμαχοι… Σχολεία, Νοσοκομεία και μονάδες παραγωγής ενέργειας δέχονται όλο το μένος των ισραηλινών επιδρομών.
Ο ελληνικός λαός δεν μπορεί να μείνει απαθής μπροστά στο έγκλημα που συντελείται στην Παλαιστίνη, ούτε αρκούν οι εκδηλώσεις συμπάθειας προς τον Παλαιστινιακό λαό. Πίσω από την φονική μηχανή του Ισραήλ βρίσκονται οι ίδιες δυνάμεις που όπλισαν το χέρι του Αττίλα το ’67 στην Κύπρο και που σήμερα προωθούν την νομιμοποίηση της τουρκικής κατοχής, που ενθαρρύνουν την αμφισβήτηση των συνόρων στο Αιγαίο, που υποδαυλίζουν τις εντάσεις με τα ανοιχτά μειονοτικά ζητήματα στη Θράκη. Αυτοί που δεν διστάζουν να αιματοκυλούν τους λαούς στην Ουκρανία, στη Συρία, στο Ιράκ για τον έλεγχο των ενεργειακών κόμβων, για τα κέρδη των μονοπωλίων, είναι εχθροί των λαών συνολικά.
Ουσιαστική λύση του Παλαιστινιακού σημαίνει απόσυρση όλων των Ισραηλινών στρατευμάτων κατοχής, δημιουργία ανεξάρτητου Παλαιστινιακού κράτους στα σύνορα του 1967 με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ, διάλυση όλων των εποικισμών, απελευθέρωση όλων των Παλαιστινίων που κρατούνται στις Ισραηλινές φυλακές, καταδίκη των εγκλημάτων του Ισραήλ. Και τέτοια λύση δεν μπορεί να δώσουν οι διαπραγματεύσεις και οι ανταγωνισμοί μεταξύ των ιμπεριαλιστικών κρατών. Τέτοια λύση μπορεί να επιβάλλει μόνο η ενιαία πάλη των λαών ενάντια στον ιμπεριαλισμό.
Καταγγέλλουμε τις κυβερνήσεις ΗΠΑ και Ε.Ε. που ως άλλοι Πόντιοι Πιλάτοι καλούν και τις δυο πλευρές (δηλαδή τους θύτες και τα θύματα) σε … αυτοσυγκράτηση!
Καταγγέλλουμε την ελληνική κυβέρνηση, που ταυτίζεται με την γραμμή των ίσων αποστάσεων και συνάπτει στρατιωτικές, οικονομικές και κάθε είδους συμφωνίες με το Ισραήλ.

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος

Μαρκάτος Μιχάλης

 

 

Ο Γεν. Γραμματέας

Λουκάκης Σπύρος

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer