Στο πλαίσιο της απόκτησης από το Ξενοδοχείο Balhambra του πράσινου πιστοποιητικού GreenKey
Καθαρισμός στον αρχαιολογικό χώρο του Ρωμαϊκού τάφου στο Φισκάρδο
Οικολογία
04/08/2016 | 13:41

Το Σάββατο 30 Ιουλίου και στο πλαίσιο της απόκτησης από το Ξενοδοχείο Balhambra του πράσινου πιστοποιητικού GreenKey, καθαρίσαμε από τα χόρτα τον αρχαιολογικό χώρο του Ρωμαϊκού Νεκροταφείου στο Φισκάρδο.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Κεφαλληνίας και έπειτα από αίτημα μας,  και  με την IonianEco και τον περιβαλλοντικό μας σύμβουλο Κωνσταντίνο Πρέντζα και είναι η αρχή ανάλογων εκδηλώσεων, είτε σε μνημεία της πολιτιστικής μας κληρονομιάς είτε δράσεων προστασίας – γνωριμίας ή ανάδειξης  του φυσικού μας περιβάλλοντος.

Πιστεύουμε στην εταιρική κοινωνική ευθύνη και θεωρούμε αδήριτη ανάγκη οι επιχειρηματίες να ηγηθούν στις δράσεις που προστατεύουν και αναδεικνύουν το Φυσικό μας Περιβάλλον και τον Πολιτισμό μας, τα δύο στοιχεία που κάνουν την Ελλάδα να ξεχωρίζει παγκοσμίως.

Εκ της Διεύθυνσης του Ξενοδοχείου

ΜΥΡΤΟΣ ΑΞΕΤΕΕ

arxaiologikos-fiskardo (2) arxaiologikos-fiskardo (3) arxaiologikos-fiskardo (4) arxaiologikos-fiskardo (5) arxaiologikos-fiskardo (6) arxaiologikos-fiskardo (7) arxaiologikos-fiskardo (8) arxaiologikos-fiskardo (9) arxaiologikos-fiskardo (10)

Ο αρχαιολογικός χώρος πριν τον καθαρισμό

arxaiologikos-prin (1) arxaiologikos-prin (2) arxaiologikos-prin (3)

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer