Σε πρώτη φάση θέλουμε να αγοράσουμε έναν Καρδιογράφο για να μπορούν να γίνονται Καρδιογραφήματα στο Κοινοτικό Ιατρείο.
Κάλεσμα για τη προμήθεια καρδιογράφου στα Βλαχάτα
Κοινωνία
20/01/2014 | 15:30

Αγαπητοί συγχωριανοί,
Είναι σ’όλους γνωστή η τραγική κατάσταση στην οποία περιήλθε τον τελευταίο καιρό ο Τομέας της Υγείας στη χώρα μας. Οι υπηρεσίες υγείας συρρικνώνονται, η συνταγογράφηση φαρμάκων περιορίζεται και ο απλός πολίτης καλείται κάθε φορά να επωμιστεί όλο και μεγαλύτερο κόστος για ιατρικές εξετάσεις και ιατρική φροντίδα που χρειάζεται. Οι ουρές στα Νοσοκομεία είναι μεγάλες και η αναμονή και η ταλαιπωρία των ασφαλισμένων αφόρητη.
Το τελευταίο εξάμηνο, ως Κοινότητα, καταφέραμε να φέρουμε στο χωριό μας μια εξαίρετη Ιατρό, Γενική Παθολόγο, η οποία κατοικεί μόνιμα στο χωριό και είναι στη διάθεσή μας όλο το εικοσιτετράωρο για επείγοντα περιστατικά. Η Ιατρός θα υπηρετήσει στο χωριό μας για τα επόμενα 5 χρόνια. Είναι επομένως, ευκαιρία να δούμε με ποιο τρόπο θα μπορέσουμε να έχουμε καλύτερες υπηρεσίες υγείας επί τόπου, αποφεύγοντας πρόσθετα έξοδα και ταλαιπωρία. Για το λόγο αυτό, ξεκινάμε μια προσπάθεια εξοπλισμού με μηχανήματα του Κοινοτικού Ιατρείου για να μπορεί η Ιατρός να κάνει καλύτερα τη δουλεία της και εμείς να έχουμε άμεσα Ιατρική Βοήθεια.
Σε πρώτη φάση θέλουμε να αγοράσουμε έναν Καρδιογράφο για να μπορούν να γίνονται Καρδιογραφήματα στο Κοινοτικό Ιατρείο. Ο Καρδιογράφος κοστίζει 1.350€. Παρακαλούμε, να συνεισφέρει ο καθένας ότι μπορεί προκειμένου να συγκεντρώσουμε το απαιτούμενο ποσό και να αγοράσουμε το μηχάνημα. Οι προσφορές των χρημάτων θα γίνονται:
•    Στο Φαρμακοποιό του χωριού μας, τον κ. Παναγή Βαρτελά.
•    Στον Ταχυδρόμο του χωριού μας, τον κ. Γεράσιμο Μιχαλάτο (Λιούρη).
Όποιος δώσει χρήματα θα πάρει και την ανάλογη απόδειξη.
Ως Πρόεδρος της Κοινότητας Βλαχάτων παρακαλώ όσους συγχωριανούς μπορούν να συνεισφέρουν κάτι ή άλλους πολίτες που έχουν τη δυνατότητα να βοηθήσουν, να ανταποκριθούν σε αυτό το κάλεσμα. Ο Καρδιογράφος είναι πολύ σημαντικός για όλους μας και είναι ένα πρώτο βήμα για τον εξοπλισμό του Ιατρείου μας. Ευελπιστούμε στο άμεσο μέλλον να μπορέσουμε να προμηθευτούμε και άλλα χρήσιμα Ιατρικά Μηχανήματα.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΒΛΑΧΑΤΩΝ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΑΤΟΣ

kardiografos

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer