Σκληρή απάντηση στον Θεόφιλο Μιχαλάτο εξέδωσε πριν από λίγο το γραφείο επικοινωνίας της «Ισχυρής Κεφαλονιάς» του Αλέξανδρου Παρίση.
Ισχυρή Κεφαλονιά: “Το γαρ πολύ της θλίψης γεννά παραφροσύνη”
Πολιτική
23/05/2014 | 14:27

Ο συνήθως ψυχρός κ .Μιχαλάτος έχασε εντελώς την ψυχραιμία του .
Η ευρεία κοινωνική πλειοψηφία που αγκαλιάζει το ψηφοδέλτιο μας και δημιουργεί συνθήκες συντριπτικής νίκης της παράταξης μας , τον οδηγούν στη χρήση προσβλητικών χαρακτηρισμών ως τελευταίο οχυρό του πριν την συντριβή .
Του απαντάμε :

– Οι θεατρικές επιχειρήσεις του κ. Παρίση στην Αθήνα δεν οδήγησαν στο μαρασμό και στο κλείσιμο δεκάδες μικροεπιχειρήσεις του νησιού μας , όπως έκαναν οι πολυεθνικές επιχειρήσεις που έφερε στη Κεφαλονιά ο κ. Μιχαλάτος.

– Ο Παρίσης έκανε εχθές μια εντυπωσιακή συγκέντρωση στο Ληξούρι και θα πραγματοποιήσει άλλη μια μεγάλη συγκέντρωση σήμερα στο Αργοστόλι, γιατί νιώθει την αγάπη του κόσμου και ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ.
Αντιθέτως, ο κ. Μιχαλάτος ΚΡΥΦΤΗΚΕ και προσπαθεί να επικοινωνήσει με τη κοινωνία ‘’ υπογείως ‘’, όπως μόνο έτσι γνωρίζει να δρα.

– Όσον αφορά στο ερώτημα γιατί δε πήγε ο Παρίσης τις υποθέσεις του τέως Δήμου Λειβαθούς στην Εισαγγελία, γνωρίζει καλώς από τον όψιμο συνεργάτη του Σάββα Σαββαόγλου ότι οι υποθέσεις και τα πορίσματα των κρατικών ελεγκτικών μηχανισμών για ποινικά αδικήματα και κακοδιαχείριση στο τέως Δήμο Λειβαθούς, ΗΔΗ έχουν σταλεί υπηρεσιακώς και ερευνώνται από τη δικαιοσύνη.

– Το δίλημμα της Κυριακής είναι Παρίσης η Μιχαλάτος και σε αυτό θα απαντήσει η κοινωνία . Όσο και αν προσπαθεί να μετατοπίσει το δίλημμα γιατί φοβάται την αναμέτρηση των δυο προσωπικοτήτων, η κοινωνία έχει αμείλικτη μνήμη και κρίση.

– Ο λαϊκισμός και η άκρατη παροχολογία του κ. Μιχαλάτου προκαλούν το γέλιο στη κοινωνία, αφού επί τέσσερα έτη δεν έφερε ούτε μια πρόταση στο δημοτικό συμβούλιο για μείωση της τιμής του νερού, αν και Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ, ή μείωση περεταίρω, των δημοτικών τελών.
Τις παροχές σας κ. Μιχαλάτε καλύτερα να τις δώσετε στους εργαζόμενους των 360 ευρώ.

– Η λάσπη που επιχειρείτε να ρίξετε μέσω ερωτημάτων δεν κολλάει στο πρόσωπο του Αλέξανδρου Παρίση, αφού οι Κεφαλονίτες γνωρίζουν ότι ο Αλέξανδρος Παρίσης δεν έγινε πλούσιος στη πλάτη τους, όπως ο κ .Μιχαλάτος, αλλά ήρθε ευκατάστατος στη Κεφαλονιά και έχει γίνει φτωχότερος.

– Οι ΄΄ αλχημείες ΄΄ που κάνει σε πίνακες απ’ ευθείας αναθέσεων, που παραποιούν την πραγματικότητα και εμφανίζουν το ίδιο ποσό δύο φορές, μια στην απόφαση Δημάρχου και μία στη σύμβαση με τον ανάδοχο που αφορά το ίδιο αντικείμενο και ποσό, δεν μπορούν να ξεγελάσουν τη κοινωνία.

-Του υπενθυμίζουμε δε ότι όλες αυτές οι αναθέσεις που έγιναν τη περίοδο του σεισμού, σε έκτακτες δηλαδή ανάγκες, είχαν την έγκριση της οικονομικής επιτροπής του Δήμου, στην οποία προΐστατο ο στενός του συνεργάτης Σάββας Σαββαόγλου.
Αυτός μπορεί να τον πληροφορήσει για το νόμιμο κα το ηθικό των αποφάσεων αυτών.

– Η σύγκριση της δημοτικής ομάδας του Παρίση με αυτή του κυρίου Μιχαλάτου, δεν βολεύει το κ . Μιχαλάτο αφού στην ομάδα που εκλέγει ‘’ φιγουράρουν ‘’ στην πρώτη και στη δεύτερη θέση ο υπάλληλος και η σύζυγος του, και στις υπόλοιπες αυτοί που μέχρι εχθές ο κ. Μιχαλάτος χαρακτήριζε ΄΄ ανίκανους ΄΄ , όπως ο κ. Βαγιωνίτης, κ. Σαββαόγλου, ο κ. Θεοφιλάτος, η κα. Αυγουστάτου και ο κ. Φιοραβάντες.

Αυτούς τους ΄΄ανίκανους και άχρηστους ΄΄ όπως ο ίδιος τους χαρακτήριζε, θέλει να φέρει ξανά στο τιμόνι της Κεφαλονιάς ;;

– Η πλέον πολυδάπανη προεκλογική του εκστρατεία με πληρωμένες καταχωρήσεις και διαφημίσεις σε όλα τα ΜΜΕ, με τηλεφωνικές εταιρίες που ΄΄ προσεγγίζουν ΄΄ τους πολίτες, και άλλες ΄΄ δαπανηρές ΄΄ ενέργειες που προκαλούν την κοινωνία αφού γίνονται εν μέσω μιας μεγάλης οικονομικής κρίσης φτάνει στο τέλος της και μαζί με αυτή φτάνει το πολιτικό τέλος του κ. Μιχαλάτου.

– H θλίψη του κ . Μιχαλάτου τον οδηγεί στην κατρακύλα.
Εμείς δεν θα τον ακολουθήσουμε, γιατί ο Παρίσης ενώνει και δεν διχάζει τη κοινωνία.
Εάν επανέλθει, το βράδυ στη μεγάλη συγκέντρωση στο Αργοστόλι θα πάρει περισσότερες απαντήσεις.
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ
«ΙΣΧΥΡΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ»

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer