Άνετος παρουσιάστηκε χθες το βράδυ στο cafe - restaurant Central ο βουλευτής της ΝΔ Γεράσιμος Γιακουμάτος, στο πλαίσιο της προγραμματισμένης του επίσκεψης στο νησί μας για τις ευρωεκλογές.
Γιακουμάτος: Η Κεφαλονιά να είναι γαλάζια στις 25 Μάη!
Πολιτική
23/05/2014 | 16:32

Της Γιάννας Κουλουμπή

Άνετος και ευχάριστος παρουσιάστηκε χθες το βράδυ στο cafe – restaurant Central ο βουλευτής της ΝΔ Γεράσιμος Γιακουμάτος, στο πλαίσιο της προγραμματισμένης του επίσκεψης στο νησί μας, με σκοπό να μιλήσει για τις ευρωεκλογές 2014.

Ο κ. Γιακουμάτος από την αρχή της ομιλίας του τόνισε την ανάγκη να στηριχθεί η ΝΔ στις ευρωεκλογές, ώστε να διατηρηθεί το κλίμα πολιτικής σταθερότητας και να μπορέσει ο Πρωθυπουργός να ολοκληρώσει το έργο του στο υπόλοιπο χρονικό διάστημα που έχει μείνει μέχρι τις επόμενες εθνικές εκλογές.

Ο Κεφαλλονίτης Βουλευτής επίσης αναφέρθηκε στην ανεργία και τις προτάσεις του προς τον Πρωθυπουργό, τις ασφαλιστικές εισφορές και την μείωση του ΦΠΑ, την οποία θεωρεί βασική προϋπόθεση ελάφρυνσης των οικονομικά αδυνάτων και των επιχειρήσεων.

Στο τέλος απάντησε σε ερωτήματα των παρευρισκομένων, ενώ έδειξε να συμφωνεί κυρίως με την παρέμβαση του Σταύρου Τραυλού, ο οποίος του έθεσε το ζήτημα των τραπεζών και πως τελικά στηρίζουν στην πράξη των ανάπτυξη που θέλει να επιτύχει η χώρας μας.

giakoumatos-1 giakoumatos-2 giakoumatos-3 giakoumatos-4 giakoumatos-5 giakoumatos-6 giakoumatos-7 giakoumatos-8 giakoumatos-9 giakoumatos-10 giakoumatos-11 giakoumatos-12 giakoumatos-13

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer