Την Δευτέρα πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στο Ποτάμι της Λευκίμμης (Νότια Κέρκυρα) η συγκέντρωση-ομιλία-συζήτηση της ISKRA.
Ισχυρή η «Αριστερή Πλατφόρμα» στα Επτάνησα
Πολιτική
12/08/2015 | 18:08

Η ομιλία έγινε στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της iskra. Ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε πως “συνεχίζουμε τον αγώνα για μια δίκαιη και δημοκρατική κοινωνία, της ισότητας και της αλληλεγγύης.”

Την Δευτέρα  πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στο Ποτάμι της Λευκίμμης (Νότια Κέρκυρα) η συγκέντρωση-ομιλία-συζήτηση της ISKRA για την πολιτική υπεράσπιση του “ΟΧΙ” του Δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου. Στην εκδήλωση μίλησε ο Κώστας Ήσυχος, βουλευτής και μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, τ. Αναπλ. Υπουργός Εθνικής Άμυνας. Τοποθετήθηκε επίσης ο Στέφανος Σαμοΐλης βουλευτής Κέρκυρας του ΣΥΡΙΖΑ και χαιρέτησε ο Δημήτρης Παλαιοχωρίτης πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών.

Όπως αναφέρoυν οι διοργανωτές:

Σε κλίμα εποικοδομητικό οι κάτοικοι της Λευκίμμης εξέφρασαν την αγωνία τους για τις κεντρικές πολιτικές εξελίξεις, για το επερχόμενο 3ο εκβιαστικό Μνημόνιο, για το μέλλον των θιγόμενων από τη μνημονιακή βαρβαρότητα στρωμάτων της κοινωνίας, των εργαζομένων και της νεολαίας.

Ο Κώστας Ήσυχος και ο Στέφανος Σαμοΐλης με πνεύμα ουσιαστικής αυτοκριτικής αλλά και ψύχραιμης τεκμηριωμένης εκτίμησης για την υπάρχουσα πολιτική συγκυρία, ανέπτυξαν ζητήματα, τόσο για τους λόγους που ανάγκασαν την ηγεσία της κυβέρνησης να υποκύψει στους εκβιασμούς των δανειστών, όσο και τις νέες συνθήκες υπεράσπισης της λαϊκής βούλησης του Δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου.

Πηγή: corfupress.com

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer