Μεγάλο οδοιπορικό στην Ιθάκη από το Travel Style και το Athens Magazine.
ΙΘΑΚΗ: Εδώ η επιστροφή πάντοτε αξίζει!
Κοινωνία
03/07/2013 | 17:42

Πίσω από τις ιστορίες με τον Οδυσσέα, τους θρύλους που τον συνοδεύουν και τις αναφορές του Ομήρου, η Ιθάκη είναι πολλά περισσότερα από ένας ακόμη καλοκαιρινός προορισμός. Βούτηξε μαζί μας στις μυθικές παραλίες της και ετοιμάσου για ιστορικές… διακοπές!

Aπό τον ΜΠΑΜΠΗ ΔΟΥΚΑ (cdoukas@dousiscom.gr)/ Φωτογραφία: ΘΟΔΩΡΗΣ ΦΡΑΓΚΟΣ

Σύμβολο αιώνιας νοσταλγίας και αγάπης για αυτό που ονομάζει ο καθένας μας «πατρίδα», γνωστή στα πέρατα του κόσμου και προορισμός για το… διασημότερο ταξίδι επιστροφής στην ιστορία της ανθρωπότητας. Πλήθος μύθων συνοδεύουν το όνομά της και μια γλυκιά αίσθηση νιώθεις να σε πλημμυρίζει μόνο και μόνο που ακούς απλώς τη λέξη «Ιθάκη», ασχέτως εάν έχεις βρεθεί ποτέ σε αυτή ή όχι. Τι συμβαίνει όμως πίσω από τους θρύλους και γιατί αξίζει να την επισκεφθείς;

Το μικρό νησί του Ιονίου, δίπλα ακριβώς στην Κεφαλονιά, το (γνωστό και ως) Θιάκι, έχει να σου προσφέρει καλοκαιρινές εμπερίες ανάλογες με την… ιστορία του και μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός πως το επιλέγουν χρόνια τώρα αρκετά… εξέχοντα μέλη του διεθνούς jet set! Hot προορισμός για ζευγάρια και οικογένειες, αλλά και για όσους θέλουν πραγματικά να χαλαρώσουν μέσα σε ένα υπέροχο περιβάλλον, να απολαύσουν ποιοτικές υπηρεσίες και να κολυμπήσουν σε νερά που όμοιά τους δύσκολα θα βρεις οπουδήποτε στον κόσμο! Άσε λοιπόν τους αρχαιολόγους να ψάχνουν για ευρήματα ιστορικής σημασίας και εσύ κάνε μόνο μια… ανασκαφή στην ψυχή σου. Σύντομα θα καταλάβεις ποια ήταν όλα αυτά που έκαναν τον Οδυσσέα να ψάχνει με κάθε τρόπο να βρει το δρόμο της επιστροφής!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΣΤΟ www.travelstyle.gr

Ιθακη: Εδω η επιστροφη αξιζει ΠΑΝΤΑ!

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer