Η μικρότερη διαγωνιζόμενη στην κατηγορία Κλασικού Χορού, άνω των 16 ετών, Γιοβάνκα Ζάριτς, από τα Κουντουράτα της Κεφαλονιάς, απέσπασε το πρώτο Βραβείο
Το “αστέρι” της Κεφαλονιάς στον κλασικό χορό!
Κοινωνία
03/07/2013 | 16:33

Μια μεγάλη επιτυχία για την Κεφαλονιά και την Ελλάδα, είχαμε χθες στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Χορού, (International Dance Competition Hellas 2013),  που διεξήχθη στην Αθήνα, στο Θέατρο, Hellenic Cosmos, στην οδό Πειραιώς 254.

Η μικρότερη διαγωνιζόμενη στην κατηγορία  Κλασικού Χορού, άνω των 16 ετών, Γιοβάνκα Ζάριτς, από τα Κουντουράτα της Κεφαλονιάς, απέσπασε το πρώτο Βραβείο.  Επίσης απέσπασε το δεύτερο βραβείο στην κατηγορία Νεοκλασικού Χορού, χωρίς να δοθεί πρώτο και τρίτο βραβείο.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι, την κριτική επιτροπή  αποτελούσαν, διακεκριμένοι άνθρωποι της τέχνης του χορού, από τα διάσημα μπαλέτα Bolshoi, οι οποίοι αναφερόμενοι  στο μικρό ανερχόμενο αστέρι της Κεφαλονιάς, δήλωσαν ότι στο ρόλο της Κάρμεν, τους θύμισε τη γνωστή διάσημη μπαλαρίνα, Maya Plisetskaya!

Σήμερα η Γιοβάνκα Ζαρτς χορεύει στις 20:00 στο Gala των νικητών, όπου και θα γίνει η βράβευσή της, στο θέατρο  Hellenic Cosmos.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Συγχαρητήρια στην μικρή Γιοβάνκα για την σπουδαία αυτή επιτυχία της, όπως επίσης και στη δασκάλα και μητέρα της,  Ολυμπία Παπαχρήστου – Ζάριτς και να τους ευχηθούμε και σε άλλες επιτυχίες και διακρίσεις,  που μας κάνουν υπερήφανους.

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer