Η κα Θεοπεφτάτου δέχθηκε τα συγχαρητήρια των μελών του ΣΥΡΙΖΑ που συγκεντρώθηκαν μόλις έγινε γνωστό το αποτέλεσμα της κάλπης.
Θεοπεφτάτου: Έκφραση εθνικής κυριαρχίας και δημοκρατίας το ΟΧΙ
Πολιτική
05/07/2015 | 23:09

Το κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλληνίας/Ιθάκης επισκέφθηκε η Βουλευτής του Νομού, Αφροδίτη Θεοπεφτάτου μόλις… ακούστηκε σε όλη την Επικράτεια το ηχηρό “ΟΧΙ” στο αποτέλεσμα του κρίσιμου δημοψηφίσματος.

Η κα Θεοπεφτάτου δέχθηκε τα συγχαρητήρια των μελών του ΣΥΡΙΖΑ και όχι μόνο, που συγκεντρώθηκαν στο χώρο μόλις έγινε γνωστή η ετυμηγορία του ελληνικού λαού και έκανε την ακόλουθη δήλωση στους εκπροσώπους του Τύπου.

“Η Κεφαλονιά και η Ιθάκη αποφάσισαν, η Ελλάδα αποφάσισε για λογαριασμό της και όλη η κοινωνία. Αυτό το ΟΧΙ δεν ήταν μόνο όχι στην πρόταση των δανειστών. Ούτε ήταν όχι για το νόμισμα, ούτε καν για τη θέση μας στην Ευρωζώνη. Αυτό το ΟΧΙ ήταν η έκφραση ενός λαου που θέλει εθνική κυριαρχία και δημοκρατία.

Αυτό το ΟΧΙ είναι όλων μας και είναι ένα μεγάλο ναι στη ζωή, στην προκοπή και στο όνειρο. Μετά από έξι μήνες κόπου και αναγκαίων υποχρεώσεων το σημερινό όχι θα μας επιτρέψει τούτο τον τόπο που τον δανειζόμαστε από τα παιδιά μας να τους τον παραδώσουμε άθικτο. Θα προχωρήσουμε όλοι μαζί και θα νίκησουμε όλοι μαζί. Μας το επιτάσσει η ιστορία”.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer