Θα ήθελα από καρδιάς να ευχαριστήσω πρωτίστως τον λαό της Σάμης και δευτερευόντως όλους τους υπόλοιπους που εμπιστεύτηκαν την υποψηφιότητά μου στο ψηφοδέλτιο της «Ισχυρής Κεφαλονιάς»
Η Όλγα Αντωνάτου-Βαλσάμου ευχαριστεί
Πολιτική
27/05/2014 | 21:18

Μετά το πέρας της εκλογικής περιόδου, θα ήθελα από καρδιάς να ευχαριστήσω πρωτίστως τον λαό της Σάμης και δευτερευόντως όλους τους υπόλοιπους που εμπιστεύτηκαν την υποψηφιότητά μου στο ψηφοδέλτιο της «Ισχυρής Κεφαλονιάς» με επικεφαλής τον Δήμαρχό μας Παρίση Αλέξανδρο.

Συνηθίζεται αμέσως μετά από μια εκλογική διαδικασία οι πολιτικοί αναλυτές αναφέρονται στο ποια παράταξη είναι κερδισμένη  καθώς και ποιο το μήνυμα των εκλογών .

Για εμένα προσωπικά όσοι μετείχαν της εκλογικής διαδικασίας ήταν Κεφαλλονίτες που απευθύνθηκαν για ένα καλύτερο μέλλον σε Κεφαλλονίτες.

Μας ενώνει λοιπόν το νησί μας και το καλό του, γι’ αυτό είμαστε όλοι νικητές.

Όσον αφορά για το μήνυμα των εκλογών , θα ήθελα να πω με τη σειρά μου ότι βρίσκεται σε όλους τους ανθρώπους που αγανακτούν κάθε μέρα παίρνοντας στις πλάτες τους με άδικο τρόπο το βάρος αυτής της τεράστιας οικονομικής κρίσης. Αυτοί που αποφασίζουν θα πρέπει να λάβουν σοβαρά υπ’ όψιν τους  ότι με  μνημόνια αυτοκτονίας,  ανεργία,  άδικη φορολόγηση και ξενιτιά, Ελλάδα δεν γίνεται.

Εγώ στρατεύομαι με την αρχή της αλληλεγγύης και την οργάνωση της ζωής από τα κάτω ως η μόνη λύση για το ξεπέρασμα αυτής της απάνθρωπης πολιτικής. Όλοι ενωμένοι στην προσφορά, κανένας δεν περισσεύει σε αυτόν τον αγώνα.

Αντωνάτου – Βαλσάμου Όλγα

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer