Ο Θόδωρος Γαλιατσάτος άρτι αφιχθείς από την Κέρκυρα, βρέθηκε στο «Polo», για ν’ απολαύσει τον καφέ του, αφού ως γνωστόν, οι παλιές συνήθειες δεν κόβονται…
Ένας …χαλαρός καφές για τον Θόδωρο!
Πολιτική
27/05/2014 | 15:25

Είναι ο νέος περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων για τα επόμενα πέντε χρόνια. Όλοι ευελπιστούν ότι αυτό θα αποτελέσει μια νέα αφετηρία για τα νησιά μας, αφού στο «τιμόνι» της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων για πρώτη φορά θα βρεθεί ένας Κεφαλονίτης.

Ο λόγος φυσικά για τον νικητή των εκλογών στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, Θόδωρο Γαλιατσάτο, ο οποίος άρτι αφιχθείς από την Κέρκυρα, βρέθηκε στο «Polo», για ν’ απολαύσει τον καφέ του, αφού ως γνωστόν, οι παλιές συνήθειες δεν κόβονται…

Περιττό είναι να πούμε, ότι πάρα πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να συγχαρούν τον Θόδωρο, για την εκλογή του και να του ευχηθούν καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

Από το πλευρό του φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείψουν ο νέος περιφερειακός σύμβουλος Παναγιώτης Φιλίππου, αλλά και ο Παναγής Πουσναράς, οι οποίοι δεν αρνήθηκαν να φωτογραφηθούν μαζί με τον Θόδωρο για το e-kefalonia.net.

 

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer