Η εικόνα της Παναγίας Δραπανιώτισσας, της προστάτιδας του Αργοστολίου επέστρεψε απόψε στην εκκλησία του Δραπάνου μετά την παραμονή της για μια εβδομάδα στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα στο Λιθόστρωτο.
Η Παναγιά η Δραπανιώτισσα επέστρεψε στο σπίτι της !
Εκκλησία
04/10/2015 | 20:32

Η εικόνα της Παναγίας Δραπανιώτισσας, της προστάτιδας του Αργοστολίου επέστρεψε απόψε στην εκκλησία του Δραπάνου μετά την παραμονή της για μια εβδομάδα στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα στο Λιθόστρωτο. Η Λιτανεία, που ακολούθησε μετά την Ιερά Παράκληση, πραγματοποιήθηκε για μια ακόμη φορά μέσω της Γέφυρας Δεβοσέτου, παρουσία αρκετών πιστών, οι οποίοι δεν “υπάκουσαν” στις συστάσεις της Δημοτικής Κοινότητας Αργοστολίου και του Λιμεναρχείου σχετικά με την απαγόρευση της διέλευσης τους από το σημείο. drapaniwtissa_epistrofh

Την εικόνα συνόδευσαν, αποδίδοντας τιμές η Φιλαρμονική Αργοστολίου “Διονύσιος Λαυράγκας” καθώς και παιδιά του ΝΟΑ, που κρατούσαν τα εξαπτέρυγα. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Φιλαρμονική υπό τη διεύθυνση του Βασίλη Περλικίδη, ενσωματώθηκε στην πομπή, όταν η εικόνα είχε φτάσει στη Σισσιώτισσα κι αυτό γιατί το λεωφορείο που θα έπρεπε να μεταφέρει τα μέλη της στον Αγιο Σπυρίδωνα, ξέχασε να πάει να τους παραλάβει! drapaniwtissa_epistrofh (14)

Το παρών από τις τοπικές αρχές έδωσαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Μάκης Παπαναστασάτος, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ, Νίκος Ανουσάκης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Γηροκομείου, Μάκης Αποστολάτος, ο Πρόεδρος της Διαδημοτικής, Διονύσης Κοκκόσης, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αργοστολίου, Λούκας Νιφοράτος, η Υπολιμενάρχης, Μαρία Κολοβού, ο Αστυνόμος, Γιώργος Γιαννάτος και ο Εφημέριος της Καθολικής Εκκλησίας, αιδεσιμότατος, Σιμονέλ Μποάνκις.

drapaniwtissa_epistrofh (2) drapaniwtissa_epistrofh (3) drapaniwtissa_epistrofh (4) drapaniwtissa_epistrofh (5) drapaniwtissa_epistrofh (6) drapaniwtissa_epistrofh (7) drapaniwtissa_epistrofh (8) drapaniwtissa_epistrofh (9) drapaniwtissa_epistrofh (10) drapaniwtissa_epistrofh (11) drapaniwtissa_epistrofh (12) drapaniwtissa_epistrofh (13)

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer