Με απόλυτη επιτυχία διοργανώθηκε η 4η Γύρα Κεφαλονιάς, η οποία φέτος συνδυάστηκε με τη συμπλήρωση 200 χρόνων από τη διάνοιξη του δρόμου Αργοστολίου-Ληξουρίου
Έτρεξαν πολλά χιλιόμετρα, αλλά το ευχαριστήθηκαν!
Αθλητισμός
04/10/2015 | 16:53

Με τη συμμετοχή συνολικά 79 αθλητών (71 ανδρών και 8 γυναικών) ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία για μια ακόμη χρονιά η 4η Γύρα Κεφαλονιάς που διοργάνωσε ο Σύλλογος Δρομέων. Ο φετινός αγώνας συνδυάστηκε με τη συμπλήρωση 200 χρόνων από τη διάνοιξη του δρόμου Αργοστολίου-Ληξουρίου και για πρώτη φορά η διαδρομή των 32 χιλιομέτρων ξεκίνησε από την κεντρική πλατεία του Αργοστολίου, περνώντας μέσω της Γέφυρας Δεβοσέτου για να καταλήξει στην πλατεία του Ληξουρίου.

Πρώτος ολοκλήρωσε τη διαδρομή σε χρόνο 2 ώρες, 11 λεπτά και 10 δευτερόλεπτα ο Γιάννης Λούκας και τον ακολούθησαν οι Βλάσης Καραβασίλης και Αλέξης Γεωργούλιας. Στις γυναίκες, έκοψε πρώτη το νήμα η Ευαγγελία Σαμόλη και την ακολούθησαν η Ελενα Χρονοπούλου και η Αγγελική Χάλδα. Ο νεαρότερος αθλητής που έτρεξε στην 4η γύρα ήταν ο 17χρονος, Νίκος Νικολάου ενώ ο γηραιότερος ο 84χρονος, Στέλιος Πρασσάς. Η μεγαλύτερη σε ηλικία γυναίκα που κατάφερε να ολοκληρώσει τελευταία τη διαδρομή ήταν η 68χρονη, Φανή Προκοπίου.

Εκτός από τη διαδρομή των 32 χιλιομέτρων, πραγματοποιήθηκαν ακόμα αγώνες 5 χιλιομέτρων με τη συμμετοχή 33 δρομέων αλλά και μικρών αποστάσεων γύρω από την πλατεία για τα παιδιά. Η πρώτη τριάδα στον αγώνα των 5 χιλιομέτρων απαρτίζονταν από τους Γεράσιμο Μωραϊτη, Μπάμπη Κατσιβέλη και Αντώνη Παρίση στους άνδρες και τις Βασιλική Κονομόδη, Αγγελική Κουρή και Μαρία Αμβροσιάτου στις γυναίκες. Ενδιάμεσα και μέχρι την ολοκλήρωση του τερματισμού στη μεγάλη διαδρομή, τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου “Η Χωροπούλα” και η Σχολή Χορού της Ελισάβετ Λιβιεράτου παρουσίασαν στον κόσμο ένα πλούσιο μουσικοχορευτικό πρόγραμμα με παραδοσιακούς και μοντέρνους χορούς, αντίστοιχα.

Στην παρουσίαση του αγώνα ήταν ο Πρόεδρος του Συλλόγου Δρομέων, Γεράσιμος Μαζαράκης ενώ από τις τοπικές αρχές παρευρέθηκαν και μετείχαν στη διαδικασία των απονομών ο Αντιδήμαρχος Παλλικής, Αλέξης Μοσχονάς, ο Αντιπρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ, Γιώργος Κατσιβέλης, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου, Θεόφιλος Μιχαλάτος, ο Δημοτικός Σύμβουλος της “Ανεξάρτητης Ενωμένης Κεφαλονιάς”, Διονύσης Αραβαντινός και ο Μάκης Δεστούνης από τους “Ριζοσπάστες Ξανά”.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στα 32 χιλιόμετρα.

Αναλυτικά τα αποτελέσμαρα στα 5 χιλιόμετρα

gyra kefalonias (1) gyra kefalonias (2) gyra kefalonias (3) gyra kefalonias (4) gyra kefalonias (5) gyra kefalonias (6) gyra kefalonias (7) gyra kefalonias (8) gyra kefalonias (9) gyra kefalonias (10) gyra kefalonias (11) gyra kefalonias (12) gyra kefalonias (13) gyra kefalonias (14) gyra kefalonias (15) gyra kefalonias (16) gyra kefalonias (17) gyra kefalonias (18) gyra kefalonias (19) gyra kefalonias (20) gyra kefalonias (21) gyra kefalonias (22) gyra kefalonias (23) gyra kefalonias (24) gyra kefalonias (25) gyra kefalonias (26) gyra kefalonias (27) gyra kefalonias (28) gyra kefalonias (29) gyra kefalonias (31) gyra kefalonias (32)

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer