Η Μαρία Μπεκατώρου και ο Κώστας Πηλαδάκης ήταν οι νονοί στην παραμυθένια βάπτιση της κόρης του Αντώνη Ρέμου και της Υβόννης Μπόσνιακ.
Η νονά Μαρία Μπεκατώρου: Δείτε πώς εμφανίστηκε στη βάπτιση της κόρης Ρέμου-Μπόσνιακ και τους έστειλε αδιάβαστους! (φωτό)
Life
04/11/2015 | 13:49

Η Μαρία Μπεκατώρου και ο Κώστας Πηλαδάκης ήταν οι νονοί στην παραμυθένια βάπτιση της κόρης του Αντώνη Ρέμου και της Υβόννης Μπόσνιακ, που όπως ήταν λογικό και επόμενο έγινε το Νο1 θέμα συζήτησης στην εγχώρια showbiz, όπως αναφέρει το Peoplegreece.com.

Αν και μέχρι τώρα είδαμε πολλές φωτογραφίες, τόσο από τον εντυπωσιακό στολισμό και τους ευτυχισμένους γονείς, όσο και από τους καλεσμένους, δεν είχαμε καταφέρει να δούμε την παρουσιάστρια.

Τώρα όμως, τα περιοδικά Hello και OK, δημοσιεύουν ενσταντανέ της και βλέπουμε για πρώτη φορά τη δημιουργία που επέλεξε να φορέσει. Πρόκειται για ένα φούξια φόρεμα με πουά μπούστο, που φέρει την υπογραφή του Vassilis Zoulias -είναι ένας σχεδιαστής που τον επιλέγει συχνά για τις δημόσιες εμφανίσεις της.

Το look της ολοκληρώθηκε με μαύρες κλασικές γόβες, χτένισμα με χαλαρές μπούκλες και μακιγιάζ σε φυσικούς τόνους.

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στα περιοδικά Hello και OK -στην πρώτη μαζί με τον επίσης νονό της μικρής Ελένης, Κώστα Πηλαδάκη και στη δεύτερη με το σύζυγό της, Αντώνη Αλεβιζόπουλο:

maria-mpekatorou

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer