Να προστατέψουνε και να δώσουνε ζωή σε αθώα ματάκια για να μπορέσουνε να χαμογελάνε και να ατενίζουν το μέλλον με αισιοδοξία
Έκκληση για προσφορά στο Ορφανοτροφείο “Ο Σωτήρ”
Δημοφιλή
04/11/2015 | 19:51

Καλημέρα φίλες κ φίλοι μου. Θέλω να κάνω έκκληση για βοήθεια σε παιδάκια αθώες ψυχούλες που χωρίς να το θέλουνε βρίσκονται στο ΙΔΡΥΜΑ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ [ Ο ΣΩΤΗΡ ].Το ίδρυμα ήτανε, είναι κ θα είναι το σπίτι της καρδιάς μου, το σπίτι που με αγκάλιασε για 11 χρόνια, με ζέστανε, με έθρεψε, με σπούδασε μα πάνω απ’ όλα κ το κυριότερο για εμένα με έκανε να αναγνωρίσω την ΑΓΑΠΗ κ την ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΥΤΗΣ. Τώρα σε αυτό το μεγάλο σπίτι της ΑΓΑΠΗΣ ζούνε 20 αθώες ψυχούλες που μας χρειάζονται, έχουνε ανάγκη απο ενα τετράδιο, μια καραμέλα, παπούτσια, ρούχα, τρόφιμα, φάρμακα κ γενικά οτι χρειάζεται ενας άνθρωπος για την κάθε μέρα της ζωής του. Δυστυχώς το κράτος ΑΠΟΥΣΙΑΖΕΙ όπως απουσίαζε πάντα κ τα χρόνια που ζούσα εγώ σε αυτό το σπίτι της ΑΓΑΠΗΣ.

Με φιλανθρωπίες κ προσφορές κοίταζε το προσωπικό που ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΕΡΓΟ ΑΓΑΠΗΣ να προστατέψουνε κ να δώσουνε ζωή σε αθώα ματάκια για να μπορέσουνε να χαμογελάνε κ να ατενίζουν το μέλλον με αισιοδοξία. Οσοι θέλετε να ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ είναι τόσο απλό, πατήστε [ΙΔΡΥΜΑ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ Ο ΣΩΤΗΡ] κ θα δείτε πως να επικοινωνήσετε μαζί τους. Είμαι ΠΕΡΗΦΑΝΗ που μεγάλωσα σε αυτό το σπίτι κ όσο ζω θα λέω είναι το σπίτι μου. Φίλοι μου αγαπημένοι ξέρω θα προσφέρετε έστω κ μια καραμέλα, ένα μολύβι, ένα πουλόβερ ή ένα ευρώ ότι μπορεί ο καθένας σας. Θα σας πω εκ των προτέρων ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ γιατί γνωρίζω ότι έχω καλούς φίλους, φίλους της αγάπης κ της προσφοράς.

Σας ευχαριστώ κ συγνώμη αν σας κούρασα με την φλυαρία μου, μα νιώθω υποχρέωση να μιλάω για το σπίτι της καρδιάς μου κ να ευχαριστώ για ΟΛΑ….Σας φιλώ όλες/ους…..Για να δούμε πόσα ματάκια θα κάνουμε να χαμογελάσουν κ να σταματήσει το παράπονο του ”γιατί εγω???”.

Από το facebook της Ελένης Πάντου

orfanotrofeio (1)

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer