Η ιδιαίτερη συνεργασία του κ. Κεκάτου με τον Γεράσιμο Βεργωτή στο Βουκουρέστι έδωσε τη δυνατότητα επιπλέον προβολής του Νησιού μας.
Η Κεφαλονιά στο Βουκουρέστι
Τουρισμός
24/03/2015 | 19:10

Η πρωτοβουλία του Προέδρου της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΔΗΜΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ, Δημάρχου Κεφαλονιάς κ.Αλέξανδρου Παρίση, μετά από πρόταση του Δήμου Παξών, να συμμετάσχει η ΠΕΔΙΝ στη διεθνή Έκθεση Τουρισμού της Ρουμανίας TTR στο Βουκουρέστι, από 12 έως 15 Μαρτίου 2015, υπήρξε εξαιρετικά επιτυχής, κρινόμενη εκ του θετικού αποτελέσματος της συμμετοχής.
Διεθνή Ταξιδιωτικά Γραφεία, Παράγοντες του Τουρισμού και τα ΜΜΕ που δραστηριοποιούνται στις Χώρες των Βαλκανίων, είχαν την ευκαιρία να πληροφορηθούν για τις ταξιδιωτικές δυνατότητες των Ιονίων Νήσων, που προσφέρουν πλούσιες μορφές εναλλακτικού τουρισμού και εξαιρετικά πολιτιστικά και αρχαιολογικά ενδιαφέροντα. F.Roumania 2
Την Κεφαλονιά εκπροσώπησε ο Α/Δήμαρχος Πολιτισμού – Τουρισμού, κ.Ευάγγελος Κεκάτος, ο οποίος ενημέρωσε τους ενδιαφερόμενους για τις εκπληκτικές φυσικές ομορφιές του Νησιού και προσέφερε ενημερωτικό πληροφοριακό υλικό στους Ταξιδιωτικούς Δημοσιογράφους.
Η ιδιαίτερη συνεργασία του κ.Κεκάτου με τον κ.Γεράσιμο Βεργωτή στο Βουκουρέστι, ο οποίος διοργανώνει με εξαιρετική επιτυχία το Φεστιβάλ Κλασσικής Μουσικής κάθε καλοκαίρι στην Κεφαλονιά, έδωσε τη δυνατότητα επιπλέον προβολής του Νησιού μας για τη διεθνή συμμετοχή των ενδιαφερομένων επισκεπτών στην υψηλού επιπέδου πολιτιστική δράση του Ιδρύματος «Γεωργίου και Μάρης Βεργωτή» στο Νησί.
Η απονομή από την Γενική Διευθύντρια της ROMEXPO S.A. κ.Catalin Trifu, στο Εκθεσιακό Περίπτερο της ΠΕΔΙΝ, ειδικό Τιμητικό Δίπλωμα για την επιτυχή παρουσία της στη διεθνή Έκθεση, επιβεβαιώνουν την άριστη οργάνωση και τη θετικά πρακτική αξία της πρωτοβουλίας της συμμετοχής. F.Roumania 4

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer