Οι εργασίες, που περιλαμβάνουν Συνέδρια, Ημερίδες και Εκθέσεις ανάδειξης Τόπων και προορισμών θα αναπτυχθούν από 21 έως 23 Σεπτεμβρίου 2016 στη Santa Cruz της Τενερίφης
Η Κεφαλονιά στη “Seatrade Cruise Med”
Τουρισμός
17/09/2016 | 11:20

Με Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου ,μετά από Εισήγηση της Επιτροπής Τουρισμού, ο Δήμος Κεφαλονιάς θα συμμετάσχει στις εργασίες της Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού Κρουαζιεροπλοίων Seatrade Cruise Med, εκπροσωπούμενος από τον Α/Δήμαρχο Τουρισμού κ.Ευάγγελο Κεκάτο.

Η συγκεκριμένη Έκθεση αποτελεί την κεντρική Εκδήλωση του Τουρισμού Κρουαζιεροπλοίων στην Ευρώπη, που στοχεύει στην ανάπτυξη της Κρουαζιέρας στη Μεσόγειο, ως δεύτερο  κορυφαίο προορισμό παγκοσμίως.

Οι εργασίες, που περιλαμβάνουν Συνέδρια, Ημερίδες και Εκθέσεις ανάδειξης Τόπων και προορισμών θα αναπτυχθούν από 21 έως 23 Σεπτεμβρίου 2016 στη Santa Cruz της Τενερίφης.

Η Δημοτική Αρχή , εκφραζόμενη μέσω της Τουριστικής Επιτροπής, έχει ως προτεραιότητα της Τουριστικής της πολιτικής την περαιτέρω ανάπτυξη του θαλασσίου Τουρισμού και της Κρουαζιέρας στο Νησί και η παρουσίαση της Κεφαλονιάς και των δυνατοτήτων της γίνεται επιμελώς και σταθερά κατά την τελευταία πενταετία από τον κ.Κεκάτο, με ενεργό συμμετοχή στις κορυφαίες Εκδηλώσεις διεθνώς, σε διαρκή συνεργασία με την Εταιρεία Συμβούλων Κρουαζιέρας CTM.

Αμέσως μετά τη Seatrade Cruise Med , στις 26 Σεπτεμβρίου, στις Συνεδριακές εγκαταστάσεις του Apollonion Resort & Spa στο Ξι Παλικής θα αναπτυχθεί Συνέδριο με θέμα το «Θαλάσσιο Τουρισμό», σε συνεργασία με την Ένωση Εφοπλιστών Κρουαζιέρας και Φορέων Ναυτιλίας, το αναλυτικό Πρόγραμμα του οποίου θα ανακοινωθεί στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

kroyazieroploio-1 kroyazieroploio-3

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer