Ο Λύσανδρος Μηλιαρέσης, δημοσίευσε άρθρο του για την Κεφαλονιά στην HUFFINGTON POST.
Η Κεφαλονιά στη HUFFINGTON POST
Τουρισμός
03/02/2015 | 20:47

Μια εξαιρετικά διακεκριμένη προσωπικότητα της Ελληνικής Διπλωματίας, ο κ.Λύσανδρος Μηλιαρέσης, δημοσίευσε άρθρο του για την Κεφαλονιά στην HUFFINGTON POST.
Ο κ.Μηλιαρέσης έχει τιμήσει με τη συμμετοχή του Συνεδριάσεις «ποιοτικής προβολής της Κεφαλονιάς» της Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου, μετά από πρόσκληση του Α/Δημάρχου Πολιτισμού – Τουρισμού κ.Ευάγγελου Κεκάτου.
Η Αριάννα Στασινοπούλου Huffington, πρόεδρος της The Huffington Post Media Group, έγινε γνωστή σε όλον τον κόσμο για το ενημερωτικό της site «The Huffington Post».

HUF4
Η «Guardian» την κατατάσσει στην 42η θέση των 100 ισχυρότερων προσώπων των ΜΜΕ παγκοσμίως. Την έχουν χαρακτηρίσει δε ως «βασίλισσα της διαδικτυακής ενημέρωσης».
Το περιοδικό Time τη συμπεριέλαβε στη λίστα με τους 100 ανθρώπους με τη μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο και το περιοδικό Forbes στη λίστα με τις πιο ισχυρές γυναίκες παγκοσμίως.
Το 2012 η Huffington Post κέρδισε το βραβείο Pulitzer. Έχει γράψει συνολικά 14 βιβλία. Το 14ο βιβλίο της «Δες τη ζωή αλλιώς» εκδόθηκε στα αγγλικά το Μάρτιο του 2014 και κατευθείαν μπήκε στην πρώτη θέση της λίστας Best Sellers των New York Times.
Μέσα στο 2014 κυκλοφόρησε και η ελληνική έκδοση του βιβλίου της, η οποία θα παρουσιασθεί σε ειδική εκδήλωση του Δήμου Κεφαλονιάς, όπου η κ.Στασινοπούλου θα τιμηθεί για τη σημαντική συμβολή της στην προβολή της Ελλάδος διεθνώς.

HUF

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer