Συζητήθηκαν όλες οι λεπτομέρειες της συνεργασίας, που συμπεριλαμβάνει ειδικές εκδηλώσεις προβολής της Κεφαλονιάς στη Σικελία
Αεροπορική σύνδεση Σικελίας-Κεφαλονιάς
Τουρισμός
03/02/2015 | 16:52

Την Κυριακή 1η Φεβρουαρίου 2015 έγινε Σύσκεψη  Εργασίας στο Δημαρχιακό Μέγαρο Κεφαλονιάς με θέμα την αεροπορική σύνδεση μεταξύ Σικελίας και  Κεφαλονιάς.

Στη Σύσκεψη που οργάνωσε ο Α/Δήμαρχος Πολιτισμού – Τουρισμού κ.Ευάγγελος Κεκάτος, συμμετείχαν ο  κ.Claudio Bartolotta, ιδιοκτήτης του Ιταλικού Γραφείου Vacanze by Virtus και της Αεροπορικής Εταιρείας Alieurope, o Contract Manager κ.Giovanni Sorentino και ο Διευθυντής του Katsouris Travel & Yachting Services κ.Σπύρος Κατσούρης.

Συζητήθηκαν όλες οι λεπτομέρειες της συνεργασίας, που συμπεριλαμβάνει ειδικές εκδηλώσεις προβολής της Κεφαλονιάς στη Σικελία, επισκέψεις Εκπροσώπων των Ιταλικών Μ.Μ.Ε. στο Νησί και άλλες συνέργειες τουριστικής αξιοποίησης της συνεργασίας, που θα είναι για φέτος από 26 Ιουλίου έως 30 Αυγούστου.

Η πρώτη συνάντηση του κ.Κεκάτου με τα Στελέχη της Ιταλικής Εταιρείας, παρουσία του κ.Κατσούρη και του Προέδρου των Ξενοδόχων Κεφαλονιάς – Ιθάκης  κ.Γεράσιμου Τιμοθεάτου, έγινε κατά τη διάρκεια της Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού «Greek Tourism Expo 2014»,  που αναπτύχθηκε στην Αθήνα από 5 έως 7 Δεκεμβρίου 2014 και όπου συμμετείχε με Εκθεσιακό Περίπτερο ο Δήμος Κεφαλονιάς.

Τέλος, ο κ.Κεκάτος αφού ευχαρίστησε τον κ.Κατσούρη και τους Ιταλούς Ταξιδιωτικούς Επιχειρηματίες για την πολύτιμη συνεργασία τους, προσέφερε στον ιδιοκτήτη της Αεροπορικής Εταιρείας συμβολικά την Τιμητική Πλακέτα του Νησιού και τους διαβεβαίωσε ότι η Τουριστική Επιτροπή του Δήμου θα είναι στη διάθεση τους για περαιτέρω ανάπτυξη και διεύρυνση της επικοινωνίας μεταξύ Κεφαλονιάς και Σικελίας. F.Catania-2

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer