Παράλληλα θα υπάρξει και Φωτογραφική Έκθεση, που θα αναδεικνύει τις φυσικές ομορφιές και τους παραδοσιακούς τόπους του νησιού μας
Η Κεφαλονιά στη 2η Σύνοδο «Ωραιότερων Οικισμών της Μεσογείου»
Πρωτοσέλιδα
09/10/2014 | 17:36

Με πρόσκληση του Δημάρχου της Comune di Cisternino, Donato Baccaro και ενημέρωση από το Υπουργείο Εσωτερικών (Γενική Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών-Διεύθυνση Οικονομικής και Αναπτυξιακής Πολιτικής Τ.Α.-Τμήμα Αναπτυξιακών Προγραμμάτων), ο Δήμος Κεφαλονιάς συμμετέχει στη 2η Σύνοδο «Ωραιότερων Οικισμών της Μεσογείου», που θα αναπτυχθεί από 16 έως 18 Οκτωβρίου 2014 στο Cisternino, Απουλία, Ιταλία.

Το Δήμο θα εκπροσωπήσει ο Α/Δήμαρχος Τουρισμού, Ευάγγελος Κεκάτος, ο οποίος και θα παρουσιάσει τους Παραδοσιακούς Οικισμούς της Κεφαλονιάς στις Εργασίες της Συνόδου. Παράλληλα θα υπάρξει και Φωτογραφική Έκθεση, που θα αναδεικνύει τις φυσικές ομορφιές και τους παραδοσιακούς τόπους του Νησιού, με σκοπό την ένταξη και της Κεφαλονιάς στο συγκεκριμένο Μεσογειακό Δίκτυο.

Πρωταρχικός στόχος του Προγράμματος είναι η προώθηση της τουριστικής, πολιτιστικής και οικονομικής διασύνδεσης περιοχών της Μεσογείου, που τις συνδέουν μεταξύ των άλλων και οι Παραδοσιακοί Οικισμοί.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer