Τήρησε την υπόσχεσή του ο πρόεδρος της ΑΕΚ
Το δώρο του Μελισσανίδη στο Δήμο Κεφαλλονιάς
Αθλητισμός
09/10/2014 | 16:09

Λένε ότι τους μεγάλους άνδρες τους ξεχωρίζεις από πολλά, μικρά πράγματα… Και ένα από αυτά είναι το κατά πόσο τηρούν τις υποσχέσεις τους (σημαντικές ή λιγότερο σημαντικές). Στην προκειμένη περίπτωση δεν υπήρξε ακριβώς υπόσχεση, όμως δεν …χρειάστηκε και να υπάρξει.

Στα τέλη του περασμένου Αυγούστου, ο Δημήτρης Μελισσανίδης επισκέφτηκε -συνοδευόμενος από την Πρέσβειρα του Παναμά στο Λονδίνο, Άνα Ιρένε Ντελγκάδο- το Δημαρχείο Κεφαλονιάς, όπου και τιμήθηκαν αμφότεροι από τον Δήμαρχου του νησιού Αλέξανδρο Παρίση.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης, ο πρόεδρος της ΑΕΚ είχε εκφράσει την άποψη ότι οι τοίχοι του Δημαρχείου είναι «γυμνοί». Δεν έδωσε κάποια συγκεκριμένη υπόσχεσή. Απλά άκουσε τον Δήμαρχο να του μεταφέρει ότι δεν υπάρχουν χρήματα για να αγοραστούν πίνακες. Πιθανότατα, οι άνθρωποι του Δήμου Κεφαλονιάς πίστεψαν ότι ο Μελισσανίδης ξέχασε αυτόν τον διάλογο από τη στιγμή κιόλας που πέρασε την πόρτα της εξόδου του Δημαρχείου για να συνεχίσει την κρουαζιέρα του στα νησιά του Ιονίου, μαζί με την παρέα του.

Ωστόσο, την περασμένη εβδομάδα έφτασε στην Κεφαλονιά ένα -μεγάλο- δέμα, με αποστολέα τον Τίγρη. Τι περιείχε; Έναν εντυπωσιακό πίνακα ζωγραφικής που πραγματεύεται τη Ναυμαχία του Ναυαρίνου.

 

nayarino
Πηγή: aek365.com

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer