Καμία πρόσκληση δεν έχει φτάσει στην υπηρεσία μας για να παραβρεθούμε σε Λαϊκή Συνέλευση.
Η ΚΕΔΗΚΕ διευκρινίζει για τη φιλαρμονική Σάμης
Πολιτισμός
26/03/2015 | 16:20

Κατόπιν ΑΝΩΝΥΜΗΣ ανάρτησης σε διαδικτυακό τόπο που καλεί σε Λαϊκή Συνέλευση σήμερα το απόγευμα 26 Μαρτίου στη Σάμη με θέμα τη λειτουργία της Φιλαρμονικής Σχολής Σάμης ‘’ΘΕΜΟΣ ΑΜΟΥΡΓΗΣ’’ αλλά και θέματα γενικότερου ενδιαφέροντος της περιοχής έχουμε να πούμε τα ακόλουθα:
1. Καμία πρόσκληση δεν έχει φτάσει στην υπηρεσία μας για να παραβρεθούμε σε αυτή. Η ΑΝΩΝΥΜΗ ανάρτηση δεν αποτελεί πρόσκληση σε καμία περίπτωση.

2. Αυτή τη στιγμή είναι σε εξέλιξη ‘’ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ’’ για τη στελέχωση των Φιλαρμονικών του Δήμου μας και θα ήταν τουλάχιστον αντιδεοντολογικό να γίνει οποιαδήποτε συζήτηση πριν ολοκληρωθεί η διαδικασία.

3. Η ΚΕΔΗΚΕ έχει δείξει ΕΜΠΡΑΚΤΑ το ενδιαφέρον της για τον πολιτισμό και αθλητισμό του τόπου μας , ειδικότερα όσον αφορά τη Φιλαρμονική Σάμης «Θέμος Αμούργης» πρόσφατα προχώρησε στην ανακαίνιση της αίθουσας διδασκαλίας, με στόχο την καλύτερη λειτουργία της.

4. Επειδή πιστεύουμε ότι τα θέματα της Φιλαρμονικής Σάμης δεν πρέπει να μπουν σε μια γενικότερη συζήτηση για άλλα θέματα της περιοχής, με κίνδυνο να υποβαθμιστεί ως θέμα, με την ολοκλήρωση της διαδικασίας της πρόσκλησης ενδιαφέροντος θα πραγματοποιήσουμε συνάντηση στο αμέσως προσεχές διάστημα καλώντας ΕΠΩΝΥΜΑ όλους τους ενδιαφερόμενους (γονείς, μουσικούς, φορείς κ.τ.λ.) με θέμα την λειτουργία των Δημοτικών Φιλαρμονικών ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ.

ΓΙΑ ΤΗΝ Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΗΣ

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer