Η νέα πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου διευκρινίζει με αφορμή πρόσφατα δημοσιεύματα
Η Ελπίδα Κατσαΐτη απαντά
Πολιτική
13/01/2013 | 20:18

Αγαπητό κουνούπι

Με τσιμπάς δυνατά, χωρίς ποτέ να σε έχω ενοχλήσει και το ξέρεις καλά.

Στην προσπάθειά σου να πιείς αίμα, να συντηρηθείς και να μεγαλώσεις, δεν σου μένει φαίνεται χρόνος, ούτε να διαβάσεις τις ανακοινώσεις που δημοσιεύει το ίδιο το site που υπηρετείς, ώστε να είσαι σωστά ενημερωμένο.

Και ξεκινάω με την σειρά που τα γράφεις….-

-Από πού σου προκύπτω συντονίστρια του Δήμου; Ο Δήμαρχος ανακοίνωσε μήπως  κάτι τέτοιο και δεν το ξέρω;

Κακές παρέες !!!!    μμμμ εδώ θέλει κουβέντα. Είναι σίγουρο ότι …τώρα ….δεν κάνουμε τις ίδιες παρέες και είμαι περήφανη γι΄αυτό, εγώ έχω μείνει στους ανθρώπους που συναναστρεφόμαστε παλιά, γιατί δεν μου αρέσουν οι τσάμπα μάγκες, οι ….άντρες με παντελόνια για το κρύο και οι άντρες με πολλά κιλά …πληρωμένο φιλότιμο. Οσο για τις γυναίκες ..μου αρέσουν οι γυναίκες που τιμούν τα παντελόνια που φοράνε και ας είναι θηλυκά. Γούστα είναι αυτά!!!!

το χέρι στον Δήμο για να τον νοικοκυρέψει είναι καλό και επιβάλλεται και θα είναι τιμή για μένα να είναι το δικό μου που θα το κάνει !!!

ψείρες και τσιμπούρια καραδοκούν στα σαλόνια ,  ναι αγαπητό κουνούπι και στα σαλόνια και στα αλώνια και στην ύπαιθρο και στην πόλη, και στα γραφεία και στα …μαγειρεία, λίγο αργά βέβαια το σκέφτηκες, κινδυνεύουν όμως να κολλήσουν οι θαμώνες των σαλονιών, όλοι αυτοί που μέχρι πρότινος κάθονταν και που κάποιοι κάθονται ακόμη, από τον ένα καναπέ στον άλλον από το ένα δωμάτιο στο άλλο και όχι εγώ το <<αποπαίδι>> του σαλονιού, που είχε μήνες να πατήσει το χαλί του δωματίου !!!!

τι είπες <<κωλοτούμπα>>;  Ωω παπαπα μήπως έχεις μπερδέψει τις κωλοτούμπες και το ποιοι τις έχουν κάνει;  Δεν ξεκινάς πρώτα λίγο από τα του οίκου σου; Το ένα σου φτερό εδώ το άλλο κάπου αλλού , ευτυχώς βλέποντας πως δεν μπορείς να πετάξεις έτσι ,τα παίρνεις στην πλάτη και τσιμπάς σήμερα εδώ και αύριο ποιος ξέρει πού. Ανάγκη για επιβίωση είναι αυτό και είναι θεμιτό, μια όμως και είσαι νέο κουνούπι, μάθε να διακρίνεις τα <<θύματα>>, γιατί κάποια από αυτά μπορεί να πάρουν την <<σκοτώστρα>> και να σε αφανίσουν και κάποια μπορεί να περιορίζονται στο να σου κάνουν απλά συστάσεις….εξαρτάται τι δείγματα έχει δώσει στην ζωή του το κάθε <<θύμα>>.

Και για να συνεχίσουμε να μιλάμε για κωλοτούμπα, αλήθεια που είδες την δική μου; Ζουζούνιζες δίπλα μου την ώρα που συζητούσα με τον Δήμαρχο και δεν σε κατάλαβα; Υπουλο κουνούπι, που κρυβόσουνα και άκουσες, τα όσα είπα σε εκείνη την συνάντηση που μαζευτήκαμε όλοι στο σαλόνι; Μα και εκείνα που είπα πιο μετά;  Ααα σκοτώστρα που σου χρειάζεται…..ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ;   Εκτός και δεν άκουσες, οπότε ντροπή σου που τα γράφεις. Τι είπες; Σου τα είπαν αλλιώς; Ντροπή, ντροπή, διασταύρωνε τα όσα σου λένε, δεν λένε όλοι αλήθειες, περισσεύει δίπλα μας η υποκρισία, το προσωπικό συμφέρον και το ψέμα!!!

Είδες να ψηφίσω κάτι από αυτά που πρίν είχα καταψηφίσει; Η μήπως είδες να γλύφω εκεί που μέχρι πρότινος έφτυνα και το ανάποδο; Αστα αυτά ανήκουν σε άλλους και με την <<βούλα >> μάλιστα, δεν θα τα βρείς σε μένα.

Εκτός και δεν σου αρέσω να είμαι έτσι!!! Τι να σου πώ….γούστα είναι αυτά !!!!

Μέχρι τώρα δεν είμαι στο λιμενικό ταμείο; Στις 6 του Δεκέμβρη δεν έκανα και παρουσίαση στον ΚΕΦΑΛΟ; Δεν έχω αναλάβει την περιοχή της Παλικής; Ξέρεις τις επαφές που έχω κάνει και τις εισηγήσεις μου;  Γιατί εδώ δεν δέχομαι κουβέντα , δεν σε είδα πουθενά, μόνο κάτι μύγες μας ενοχλούσαν τελευταία και ρώτησε να σου πούν.

Σε χάλασε γιατί ….από μέλος έγινα πρόεδρος; Στενοχωρήθηκες που έδωσαν σε μένα το αξίωμα; Μπορεί ο Δήμαρχος να σκέφτηκε ότι δεν κάνουμε όλοι για όλα !!!!!Μπορεί να σκέφτηκε ότι και εγώ μπορώ να φανώ χρήσιμη κάπου. Παρεμπιπτόντως δεν σε είδα καθόλου να ανησυχήσεις όσο καιρό καθόμουνα σπίτι μου !!

Μην φοβάσαι δεν ξαφνίστηκα ποτέ, δεν θα ξαφνιστώ και τώρα,  η διάκριση δεν μου έλειψε ποτέ, μέσα από την δουλειά μου, ΠΡΟΣΕΞΕ με τις δικές μου δυνάμεις, δεν ανέβηκα στην πλάτη κανενός για να με τρέξει, αν σου λέει κάτι !!

Αντί λοιπόν να μου ζουζουνίσεις ευχάριστα….εσύ το μόνο που σκέφτηκες ήταν να με τσιμπήσεις !!!!! Αυτό δείχνει πολλά.

<<Κωλοτούμπα>> πολύ βαριά λέξη που πιστεύω, ότι όσο και να είσαι κακό κουνούπι, θα φροντίσεις να με αποκαταστήσεις, αφού σου παραθέσω και το εξής και να μείνει μεταξύ μας.

Δεν μπορώ να κάνω ούτε κωλοτούμπα, ούτε να την συνοδεύσω πολύ περισσότερο και από πιρουέτες…γιατί είμαι …αγύμναστη…δεν έχω ποτέ εξασκήσει ,έστω, την μέση μου, στο πιο απλό…. στις υποκλίσεις!!!!.

Ούτε διεκδικώ τίποτε από την δόξα της Κομανέτσι στο είδος, γιατί το έχουν πάρει όλο…κάποιοι άλλοι!!!! Και εσύ σαν σκανταλιάρικο κουνούπι τους ξέρεις καλά !!!

ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΤΣΑΪΤΗ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

 

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer