Με αφορμή τη συγχώνευση του Μαντζαβινάτειου Νοσοκομείου Ληξουρίου με το Γενικό Νοσοκομείο Αργοστολίου
“Βολές” της “Χρυσής Αυγής” κατά πάντων
Πολιτική
13/01/2013 | 20:39

Σαν Πυρήνας της Χρυσής Αυγής στην Κεφαλονιά δηλώνουμε την αντίθεσή μας στη συγχώνευση του Μαντζαβινάτειου Νοσοκομείου Ληξουρίου με το Γενικό Νοσοκομείο Αργοστολίου και στεκόμαστε δίπλα στο δίκαιο αγώνα του λαού της Παλικής και των εργαζομένων στο Μαντζαβινάτειο, ενάντια στην υποβάθμιση του νοσοκομείου και κατ’ επέκταση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας στην περιοχή του, μία περιοχή που λόγω έκτασης, πληθυσμού και απόστασης δικαιούται να έχει πλήρεις νοσοκομειακές παροχές.

Δηλώνουμε όμως και τις επιφυλάξεις μας ως προς τον τρόπο που επέλεξαν οι φορείς εκπροσώπησης των κατοίκων της Παλικής να δράσουν αλλά και ως προς κάποια από τα πρόσωπα που φέρεται να αποτελούν τις συντονιστικές επιτροπές. Θεωρούμε μέγιστη υποκρισία και φαρισαϊσμό, οι άνθρωποι που φέρουν τη μεγαλύτερη ευθύνη, όχι μόνο για το κλείσιμο του Μαντζαβινάτειου αλλά και για την υποβάθμιση όλης της Περιφέρειας της Κεφαλονιάς, με το κλείσιμο καταστημάτων υπηρεσιών κοινής ωφέλειας (βλ. εφορίες, ΙΚΑ, ΕΛΤΑ, τράπεζες κλπ.), να ηγούνται ενός αγώνα εκ των προτέρων πουλημένο από τους ίδιους, κοροϊδεύοντας για άλλη μία φορά τον κοσμάκη, ο οποίος βέβαια είναι συνυπεύθυνος σε αυτήν την κοροϊδία.

Δεν μπορεί δηλαδή δήμαρχοι, νυν και πρώην, βουλευτές, νυν και πρώην, διατελέσαντες υπουργοί σε μνημονιακές κυβερνήσεις κι εν ενεργεία μέλη των κομμάτων που έφεραν τη χώρα και την Κεφαλονιά σε αυτό το σημείο, να προσποιούνται τους αγωνιστές και τους υπερασπιστές των λαϊκών δικαίων, όταν έχουν βάλει την υπογραφή τους στο μνημόνιο καταστροφής της Ελλάδος και των Ελλήνων.Γιατί στο Μνημόνιο προβλέπεται όλη αυτή η αποδόμηση των Εθνκών Υποδομών που συντελείται τώρα και για την οποία οι θεατρίνοι της εγχώριας πολιτικής σκηνής προσποιούνται τους ανήξερους.

Είναι επίσης απαράδεκτο στα πλαίσια αυτού του άνευ ουσίας «αγώνα» να την πληρώνει ποικιλοτρόπως όλο το νησί (βλ. κλείσιμο λιμανιού της Σάμης κλπ.) χωρίς βέβαια κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα, πλην της φανφαρονικής αυτοπροβολής των προαναφερόμενων πονηρίδηδων.

Η Χρυσή Αυγή θεωρεί ανεπίτρεπτη κάθε προσπάθεια υποβάθμισης και συρρίκνωσης των υποδομών καίριας Εθνικής Σημασίας (Υγεία, Παιδεία, Άμυνα), απεναντίας πιστεύει ότι οι συγκεκριμένοι τομείς θα πρέπει να προστατεύονται και να ενδυναμώνονται ανεξάρτητα από την οικονομική κατάσταση της χώρας.

Πάνω σε αυτή τη βάση θα βαδίσει μαζί με τον αγνό αγωνιζόμενο λαό για την ανατροπή των σχεδίων εξόντωσης των Ελλήνων κόντρα στα ξένα διευθυντήρια και τα ντόπια πρατήρια. Είναι όμως ώρα να συνειδητοποιήσει κι ο απλός κόσμος, ότι οι πρακτικές και οι άνθρωποι του παρελθόντος, μας οδηγούν όλους στην καταστροφή και ότι το ποθούμενο αποτέλεσμα δεν μπορεί να έρθει μέσα από διαδηλώσεις, καταλήψεις και φωνασκίες διεφθαρμένων ανδρείκελων, αλλά με τη ριζική ανατροπή του πολιτικού σκηνικού και τη στροφή στον αγνό λαϊκό εθνικισμό χωρίς ημίμετρα και άλλες καθυστερήσεις. Τέρμα τα ψέματα. Ας κάνει πλέον ο καθένας την αυτοκριτική του και το καθήκον του.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ – ΠΥΡΗΝΑΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer