Με μικρές προσδοκίες ταξίδεψαν στην Αθήνα οι «8» απεσταλμένοι του Δημοτικού Συμβουλίου.
Η «Διαπαραταξιακή» επιτροπή στην Αθήνα για τους συμβασιούχους
Πολιτική
21/03/2011 | 07:00

Στην Αθήνα βρίσκονται από χθες ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης  και τα υπόλοιπα μέλη της «διαπαραταξιακής» επιτροπής. Ο Παρίσης αναχώρησε για την Αθήνα όπου και θα έχει σήμερα συναντήσεις στην προσπάθειά του να επιτευχθεί πολιτική λύση στο μείζον ζήτημα που έχει ανακύψει αναφορικά με τους 59 εργαζομένους στην Διαδημοτική Επιχείρηση Καθαριότητας και Ανακύκλωσης.

Τον Δήμαρχο στις επαφές που θα έχει συνοδεύσουν, ο Βουλευτής του Νομού Σπύρος Μοσχόπουλος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νίκος Ανουσάκης, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Μάρκος Κοτσιλίνης, ο Αντιδήμαρχος Σάββας Σαββαόγλου, ο Πρόεδρος της Διαδημοτικής Άγγελος Γαλάτης, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Θεόφιλος Μιχαλάτος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Βασίλης Ρουχωτάς και Ανδρέας Ζαπάντης, ο εκπρόσωπος των εργαζομένων της Διαδημοτικής Νίκος Κουνάδης και η ειδική συνεργάτης του Δημάρχου Κυριακή Νικολαίδου.

Οι παραπάνω θα έχουν συνάντηση την Δευτέρα στις 9:30 το πρωί στα γραφεία της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Ε.Τ.Α.Α.) ενώ δεν έχει οριστεί μέχρι στιγμής το ραντεβού της Κεφαλλονίτικης αντιπροσωπείας στο Υπουργείο Εσωτερικών Δημόσιας Διοίκησης, Αποκέντρωσης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης με θεσμικούς και υπηρεσιακούς παράγοντες.

 Σημείωση: Πολλά περιμένει η «διαπαραταξιακή» επιτροπή από τον Βουλευτή Σπύρο Μοσχόπουλο. Θέλουν να την λεγόμενη και «πολιτική πίεση» στους αρμόδιους των υπουργείων.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer