ο κ.Πρέσβης ευχαρίστησε τον κ.Κεκάτο για την Θεσμική εκπροσώπηση του Δήμου Κεφαλονιάς στην εορταστική Εκδήλωση και υποσχέθηκε σύντομα να επισκεφθεί για δεύτερη φορά το Νησί.
Η Δεξίωση της Πρεσβείας της Ταϋλάνδης στο “Grande Bretagne”, με την συμμετοχή και του Δήμου Κεφαλονιάς
Κοινωνία
07/12/2015 | 21:31

Με μεγαλοπρέπεια εορτάστηκε η Εθνική Ημέρα της Ταϋλάνδης και η 88η επέτειο Γενεθλίων του Βασιλέως της Χώρας τους, Μεγαλειότατου Bhumibol Adulyadej, στις Αίθουσες Εκδηλώσεων του Ξενοδοχείου “Grande Bretagne” στο Σύνταγμα.
Τον Δήμαρχο Κεφαλονιάς κ.Αλέξανδρο Παρίση, εκπροσώπησε ο Α/Δήμαρχος κ.Ευάγγελος Κεκάτος, ο οποίος μετέφερε στον Αξιότιμο Πρέσβη κ.Goompol Manaschuang, Πρόσκληση του κ.Παρίση, όπως επισκεφθεί το Νησί της Κεφαλονιάς.
Την Δεξίωση, τίμησαν με την παρουσία τους Πολιτικοί και Πολιτειακοί Παράγοντες της Χώρας μας , Ανώτεροι Διπλωματικοί εκπρόσωποι Πρεσβευτικών Αποστολών και Προσωπικότητες του Επιχειρηματικού κόσμου.
Τους στενούς ιστορικούς δεσμούς, που ενώνουν την Κεφαλονιά με την Ταϋλάνδη, μέσω του Α/Βασιλέως του Σιάμ, Κωνσταντίνου Γεράκη, τίμησε στην Δεξίωση, η απόγονος της ιστορικής Οικογένειας, κ.Μέμη Γεράκη, η οποία έτυχε ιδιαίτερα θερμής υποδοχής από το Πρεσβευτικό ζεύγος.
Ξεχωριστή παρουσία στην Εκδήλωση είχε και η διάσημη Καλλιτέχνης κ.Αδα Σιμάτου.
Τέλος ο κ.Πρέσβης ευχαρίστησε τον κ.Κεκάτο για την Θεσμική εκπροσώπηση του Δήμου Κεφαλονιάς στην εορταστική Εκδήλωση και υποσχέθηκε σύντομα να επισκεφθεί για δεύτερη φορά το Νησί.

kek kek2 kek3

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer