Το πιο δροσερό και νόστιμο πιάτο που θα φτιάξετε φέτος το καλοκαίρι, με τον πιο απλό τρόπο.
Υπάρχει πιο καλοκαιρινό φρούτο από το κατακόκκινο καρπουζάκι; Μάλλον όχι, για αυτό και η συγκεκριμένη σαλάτα γίνεται αυτόματα το απόλυτο hit του καλοκαιριού στο τραπέζι!
Υλικά:
1 μικρό καρπούζι χωρίς κουκούτσια
1 αγγούρι
1/4 της κούπας τυρί φέτα
1/2 κούπα ξίδι μπαλσάμικο
Αλατοπίπερο
Εκτέλεση:
1. Κόψτε το αγγούρι και το καρπούζι σε χοντρά κομμάτια σε κύβους.
2. Τρίψτε τη φέτα και ρίξτε τη στο μπολ με το αγγούρι και το καρπούζι. Ρίξτε αλατοπίπερο.
3. Σε μία μικρή κατσαρόλα ρίξτε το ξίδι και ζεστάνετε το για 10 λεπτά περίπου ανακατεύοντας το συνέχεια μέχρι να αποκτήσει υφή σιροπιού. Μόλις είναι έτοιμο αφήστε να κρυώσει λίγο και μετά περιχύστε πάνω από τα άλλα υλικά.