Δεν έχουν σταματημό οι πρωτοβουλίες της Αδελφότητας αυτό το διάστημα.
Η Αδελφότητα Αθηνών συμμετέχει σε μία ακόμη αξιόλογη πρωτοβουλία αλληλεγγύης
Κοινωνία
19/03/2014 | 11:23

Δεν έχουν σταματημό οι δράσεις και οι πρωτοβουλίες της Αδελφότητας Αθηνών αυτό το διάστημα. Μετά την τεράστια επιτυχία που είχε η συναυλία Αλληλεγγύης που πραγματοποιήθηκε στο «Ακροπόλ» αλλά και τη δημιουργία του Συντονιστικού Οργάνου» που ήταν ιδέα του Πρόεδρου κ. Βαλλιανάτου, η Αδελφότητα στηρίζει άλλη μια σημαντική πρωτοβουλία για βοήθεια προς το δοκιμαζόμενο νησί μας.
Αυτή τη φόρα η Αδελφότητα Αθηνών βρέθηκε δίπλα σε παλαίμαχους ποδοσφαιριστές ώστε να πραγματοποιηθεί ο φιλικός αγώνας «Rebuild Kefalonia»
Με πρωτοβουλία της Διοίκησης του ΟΑΚΑ και υπό την αιγίδα του φιλανθρωπικού οργανισμού «Αγάπη Παιδιών – Lovekids», το κλειστό γήπεδο του ΟΑΚΑ θα μεταμορφωθεί την Παρασκευή 28 Μαρτίου (7μ.μ) στο μεγαλύτερο γήπεδο ποδοσφαίρου 7×7.
Αστέρια του ποδοσφαίρου από την Ελλάδα αλλά και από την Ευρώπη θα αγωνιστούν στον σημαντικότερο αγώνα της ζωής τους, με τα έσοδα της εκδήλωσης να διατίθενται αποκλειστικά για τα παιδιά των πληγέντων κατοίκων από τον καταστροφικό σεισμό της Κεφαλονιάς.

vallianatos
Πρεσβευτής της μεγάλης προσπάθειας είναι ο πασίγνωστος ηθοποιός, Κώστας Βουτσάς, ο οποίος – στη συνέντευξη Τύπου που έλαβε χώρα την Τρίτη (18/3) στο ΟΑΚΑ – αναφέρθηκε στη σημασία της συγκεκριμένης κίνησης ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τον πρόεδρο του ΟΑΚΑ Πέτρο Γαλακτόπουλο. Φυσικά, επνευστής του όλου εγχειρήματος ήταν ο δικός μας Κώστας Βάλσαμος.
Στην εκδήλωση συμμετείχε και ο Σπύρος Καραβιώτης, ο οποίος αυτό το διάστημα με πάμπολλες καλλιτεχνικές κινήσεις αλληλεγγύης προσπαθεί να βοηθήσει το νησί του.
Ας ελπίσουμε ο κόσμος που αγαπάει τη Κεφαλονιά να αγκαλιάσει και αυτή η εκδήλωση αλληλεγγύης.

rebuild (3)

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer